Τρίτη, 26 Ιούλιος 2022 19:39

Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Χουάνγκ

Γράφτηκε από τον
Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Χουάνγκ

Ο Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ έφτασε λίγο πριν τις 13:00 στην Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Συνεπέστατος στο ραντεβού του με τον Ολυμπιακό ήταν ο Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ. Ο Κορεάτης μέσος λίγο πριν τις 13:00 έφτασε στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στους πρωταθλητές Ελλάδας αφού περάσει και τις ιατρικές εξετάσεις.
Μάλιστα, η ανακοίνωση για τον 25χρονο άσο δεν αποκλείεται να γίνει την Τετάρτη, ανήμερα της ρεβάνς με την Μακάμπι Χάιφα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League (22:00), παιχνίδι που ο ίδιος αναμένεται να παρακολουθήσει από το γήπεδο.
Οι δύο πλευρές, πάντως, έχουν συμφωνήσει, τα έχουν βρει σε όλα και σημαντικό ρόλο στην απόφασή του φαίνεται πως έπαιξε ένας πρώην «ερυθρόλευκος», ο Πάουλο Μπέντο που είναι προπονητής της Σεούλ.
Ο Χουάνγκ λέγεται πως είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας και μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του, για αυτό οι Πειραιώτες «έτρεξαν» την υπόθεσή του για να τον δηλώσουν στην ευρωπαϊκή λίστα για τα επόμενα παιχνίδια των προκριματικών.
Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Χουάνγκ
Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στην Ελλάδα, ο διεθνής μέσος τόνισε: «Πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον Ολυμπιακό, τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη. Ανυπομονώ να αγωνιστώ στο γήπεδο και μπροστά στους οπαδούς μας».

Πηγή: www.sport-fm.gr