Τετάρτη, 27 Ιούλιος 2022 11:24

Το “αντίο” του Στεφανίδη στο Διαβολίτσι

Γράφτηκε από τον
Το “αντίο” του Στεφανίδη στο Διαβολίτσι

Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του Α.Ο. Διαβολιτσίου με τον Μάρκο Στεφανίδη (νέος προπονητής ανέλαβε ο Κώστας Παλαμάρας), ο 55χρονος προπονητής είπε το δικό του “αντίο” στη μεσσηνιακή ομάδα.

Μέσα από τον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Στεφανίδης αναφέρθηκε στον ένα χρόνο που κάθισε στον πάγκο της ομάδας του Διαβολιτσίου, με την οποία κατέκτησε την 3η θέση στον 4ο όμιλο της Γ’ εθνικής.
Αναλυτικά η δήλωση του:
“Ενα πολύ όμορφο ταξίδι τελείωσε τώρα, αν και επί της ουσίας έχει τελειώσει πριν 4 μήνες. Το τι καταφέραμε και με τι συνθήκες είναι περιττό να το αναφέρω. Το πιο βασικό όμως είναι να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές και κάποιους συνεργάτες του γι’ αυτά όλα που πετύχαμε. Τους έμαθα και μου μάθανε κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό.
Υπήρξε μια εξαιρετική σχέση μεταξύ μας, με τον σεβασμό να παίζει σημαντικό ρόλο και οι συνεχόμενες αντιξοότητες να μας δίνουν δύναμη.
Το ταξίδι μας θα συνεχιστεί, αλλά ξεχωριστά.
Θα είστε όμως όλοι μέσα στην καρδιά μου, σαν φάρος να μου φωτίζετε οτιδήποτε σκοτεινό μπορεί να προκύψει. Σας ευχαριστώ”.