Τετάρτη, 27 Ιούλιος 2022 13:02

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ολα για την πρόκριση απόψε με Μακάμπι Χάιφα

Γράφτηκε από τον

Να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να πάρει την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League θέλει ο Ολυμπιακός που υποδέχεται απόψε (10 μ.μ. COSMOTE SPORT 1) στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Μακάμπι Χάιφα.

Στο πρώτο ματς στο Ισραήλ πριν μία εβδομάδα οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1, με τους Πειραιώτες να ισοφαρίζονται στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων. Ετσι τα πάντα είναι ανοικτά για την υπόθεση πρόκριση από τη στιγμή μάλιστα που δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς στη χθεσινή συνέντευξη τύπου ζήτησε από τους παίκτες του να περιορίσουν τα λάθη, να κρατήσουν τη μπάλα στα πόδια τους και να είναι αποτελεσματικοί.
Οι “ερυθρόλευκοι” που θα έχουν θερμή συμπαράσταση από τον κόσμο τους, θα επιδιώξουν να μπουν δυνατά και να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ, που θα ανοίξει το δρόμο για την πρόκριση.
Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης τότε στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League θα αντιμετωπίσει τον περσινό πρωταθλητή Κύπρου Απόλλωνα Λεμεσού. Η UEFA χθες διευκρίνισε τις ημερομηνίες για τον Γ' προκριματικό γύρο. Ο πρώτος αγώνας (αν φυσικά έχει προκριθεί ο Ολυμπιακός) θα γίνει την Τετάρτη 3 Αυγούστου στον Πειραιά,
ενώ η ρεβάνς έχει οριστεί έξι ημέρες αργότερα, στις 9 Αυγούστου στο ΓΣΠ της Κύπρου.