Παρασκευή, 29 Ιούλιος 2022 17:20

Στην Αθήνα για Παναθηναϊκό ο Σπόραρ - «Είμαι έτοιμος να βοηθήσω» (βίντεο)

Γράφτηκε από τον

Ο Αντράζ Σπόραρ προσγειώθηκε περίπου στις 15:00 στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. 

Με ένα πλατύ χαμόγελο βγήκε στην αίθουσα αφίξεων του «Ελ. Βενιζέλος» ο Αντράζ Σπόραρ. Ο Σλοβένος φορ, που έχει ήδη ανακοινωθεί για τέσσερα χρόνια, προσγειώθηκε στην προγραμματισμένη ώρα (περίπου στις 15:00) και δήλωσε ευτυχής που ανήκει στον Παναθηναϊκό, αλλά και έτοιμος να τον βοηθήσει να πετύχει τους στόχους του.
«Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχής που είμαι εδώ. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα ο Παναθηναϊκός. Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα. Έχει μείνει καιρό μακριά από το πρωτάθλημα. Είμαι εδώ για να τον βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του», τόνισε ο 28χρονος άσος.
Όσο για το αν θα μπορέσει να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό στα προσεχή ευρωπαϊκά ματς; «Είμαι έτοιμος, έχω παίξει δυο φορές κόντρα στη Σλάβια και έχω βάλει δυο γκολ εναντίον τους», είπε.
Τέλος, για το ότι θα έχει συμπαίκτες τους συμπατριώτες του Τσέριν και Βρέμπιτς είπε: «Ο καθένας θα φέρει κάτι από την πλευρά του και θα προσφέρει ό,τι έχει. Ανυπομονώ να τους συναντήσω και να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου».
Αξίζει να σημειωθεί πως η πτήση του Σπόραρ προσγειώθηκε νωρίτερα από αυτή του Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, που βάσει προγραμματισμού ήταν να φτάσει 15 λεπτά νωρίτερα στην Αθήνα. Tον πρώην άσο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, που θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και θα δηλωθεί στη λίστα της UEFA, υποδέχτηκε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλας Βασιλαράς.

Πηγή: www.sport-fm.gr