Σάββατο, 30 Ιούλιος 2022 12:05

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Δυνάμωσε στη μεσοεπιθετική γραμμή με Κουρούπη

Γράφτηκε από τον

Μία μεταγραφή που την ενισχύει αισθητά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι πραγματοποίησε η Α.Ε. Μάνης... Οι Μανιάτες απέκτησαν τον Δημήτρη Κουρούπη που έμεινε ελεύθερος από τον Πανθουριακό.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός ήταν από τα βασικά στελέχη της ομάδας της Θουρίας που κατέκτησε πέρυσι το νταμπλ, ενώ εξαιρετικά τα πήγε και στους αγώνες μπαράζ που ακολούθησαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Κουρούπης μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις πίσω από τον φουνταριστό, τόσο στα πλάγια όσο και στον άξονα και αναμφίβολα στηρίζει πολλά πάνω του ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Αργυρόπουλος. Αυτή ήταν η τέταρτη μεταγραφή της Μάνης, μιας και είχαν προηγηθεί οι Κυριάκος Πουλάκος, Σωτήρης Καστριτσέας και Γιώργος Σακκάς.
Ακόμη αξίζει να σημειωθεί πως στη Μάνη επέστρεψαν τα αδέρφια Πέτρος και Κλεάνθης Σπυρέας που πέρυσι είχαν δοθεί δανεικοί στον Πανιώνιο Καλαμάτας. Στον αντίποδα έχουν αποχωρήσει οι Κλουβάτος, Σταθάς και Αντωνόπουλος, όπως και ο Χελάς που “κρέμασε” τα παπούτσια του και εντάχθηκε στο τεχνικό τιμ της ομάδας. Τέλος, η προετοιμασία αναμένεται να ξεκινήσει μετά τον δεκαπενταύγουστο, χωρίς για την ώρα να έχει οριστεί ακριβής ημερομηνία.