Δευτέρα, 01 Αύγουστος 2022 15:58

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Αποχώρησε από το τεχνικό τιμ ο Γιάννης Αντωνόπουλος

Γράφτηκε από τον

Δεν θα βρίσκεται στο τεχνικό τιμ του Α.Ο. Διαβολιτσίου τη νέα σεζόν στη Γ' εθνική κατηγορία ο Γιάννης Αντωνόπουλος.

Ο 52χρονος τεχνικός με δήλωση του στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε γνωστό πως ύστερα από δύο χρόνια αποχωρεί από το τεχνικό τιμ της ομάδας του Διαβολιτσίου και ευχαριστεί όλους όσους συνεργάστηκε.
"Έπειτα από δύο απολαυστικά χρόνια στην οικογένεια του Α.Ο.Δ. ήρθε η ώρα αποχώρησης μου από το τιμ των προπονητών της ομάδας.Τα λόγια είναι λίγα και φτωχά για να εκφράσω τα όσα έζησα στον Α.Ο.Δ. Είμαι περήφανος και τυχερός που υπήρξα κομμάτι αυτής της ομάδας, μιας ομάδας που υπηρέτησα με αφοσίωση αυτά τα χρόνια. Ευχαριστώ θερμά ένα προς έναν όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα αυτά τα δύο υπέροχα χρόνια, έκανα καινούργιους και αληθινούς φίλους, τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου, τον απλό φίλαθλο κόσμο που ήταν αρωγός της προσπάθειας μας, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, τον πρόεδρο της ομάδας τον οποίο εκτιμώ βαθύτατα που με τίμησε με την φιλία του και την εμπιστοσύνη του. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο που με έφερε στην ομάδα. Εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια στην οικογένεια του Α.Ο. Διαβολιτσίου και πάντα επιτυχίες", αναφέρει στη δήλωση του ο Γιάννης Αντωνόπουλος. Ο Μεσσήνιος τεχνικός/γυμναστής συνεργάστηκε με τρεις προπονητές στον ΑΟΔ τα δύο αυτά χρόνια και συγκεκριμένα με τους Αλέξη Μαντζούνη, Κώστα Παλαμάρα, Αλέκο Τσατά και Μάρκο Στεφανίδη.

Συνεχίζει στον Ολυμπιακό Διαβολιτσίου

Ο 52χρονος προπονητής θα αφοσιωθεί πλέον αποκλειστικά στον Ολυμπιακό Διαβολιτσίου που τον ανέβασε φέτος στην Α1 τοπική κατηγορία και φυσικά θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία και τη νέα σεζόν.