Τετάρτη, 03 Αύγουστος 2022 16:20

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Εφτασε τις έξι μεταγραφές

Γράφτηκε από τον

 

Τις έξι μεταγραφές έχει φτάσει ο Μιλτιάδης που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό στο νέο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής.

Η αρχή έγινε με τους Πέτρο Μπολούν και Βασίλη Αλεβίζο που αποκτήθηκαν από τον Τέλλο Αγρα και εν συνεχεία αποκτήθηκαν τέσσερις ακόμη ποδοσφαιριστές.
Πρόκειται για τον μεσοαμυντικό Νώντα Τσέρτο (φωτό) από το Βλαχόπουλο που έχει φορέσει ξανά στο παρελθόν τη φανέλα της ομάδας του Πύργου και ακόμη τους Βαγγέλη Πανταζή και Δημήτρη Ζόμπολο από την Α.Ε. Γαργαλιάνων και τον τερματοφύλακα Σπύρο Λύσσαρη από τη Στενωσιά.
Η μεταγραφική ενίσχυση θα έχει συνέχεια και μάλιστα ο Μιλτιάδης στοχεύει να αποκτήσει δύο παίκτες (φορ περιοχής και μεσοεπιθετικό) που θα είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά στην κατηγορία, ενώ θα αποκτηθεί και τερματοφύλακας. Από την περσινή ομάδα που κατέκτησε τον τίτλο στον 3ο όμιλο της Β’ τοπικής έχουν αποχωρήσει μέχρι στιγμής οι Δασκαλάκης, Σπάλας, Χρόνης και Σταματελόπουλος, ενώ στασιμότητα υπάρχει με τον Θανάση Γεωργιόπουλο.
Από τους παίκτες που παρέμειναν είναι και ο Πυργιώτης μεσοαμυντικός Κώστας Σταθόπουλος που περιμένει πολλά ο προπονητής της ομάδας Θανάσης Λακριντής, μιας και μπορεί να προσφέρει σε περισσότερες από μία θέσεις. Η προετοιμασία του Μιλτιάδη αναμένεται να ξεκινήσει το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου.