Σάββατο, 13 Αύγουστος 2022 11:47

ΠΑΣ ΡΑΧΗ: Δυνάμωσε αμυντικά με Νίκο Λιόλιο

Γράφτηκε από τον

Εξαιρετικό δίδυμο στην αμυντική γραμμή θα διαθέτει ο ΠΑΣ Ράχη στην παρθενική του παρουσία στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Μετά τον Αγγελο Μπαστακό η καλαματιανή ομάδα έκανε δικό της έναν ακόμη παίκτη που κατέκτησε πέρυσι το νταμπλ με τον Πανθουριακό και ο λόγος για το Νίκο Λιόλιο.
Ο 31χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός εκτός από τον Πανθουριακό, έχει φορέσει στη Μεσσηνία τη φανέλα της “Μαύρης Θύελλας”, του Α.Ο. Διαβολιτσίου και για ένα μικρό διάστημα και του Ολυμπιακού Ανάληψης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης της Ράχης για την απόκτηση του Νίκου Λιόλιου:
«Λίγες ημέρες μετά την απόκτηση του Άγγελου Μπαστακού, ο Π.Α.Σ. ΡΑΧΗ προχώρησε και σε νέα εξαιρετική κίνηση! Μία προσθήκη που του δίνει άλλη αίγλη και που αποτελεί τεράστια επιτυχία.
Ο Νίκος Λιόλιος, ο οποίος φέτος πανηγύρισε το νταμπλ με την φανέλα του Πανθουριακού, ανήκει από το βράδυ της Πέμπτης στο έμψυχο δυναμικό των «κανονιέρηδων»!
Ο πολύπειρος αμυντικός έχει φάει με το... κουτάλι τα γήπεδα των εθνικών κατηγοριών της χώρας και αναμένεται να βοηθήσει την προσπάθεια του Π.Α.Σ. ΡΑΧΗ για εδραίωση στην Α' τοπική.
Νίκο, σε καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας και σου ευχόμαστε μία ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επίτευξη των στόχων μας!»

Το "who is who" του Λιόλιου

Ο Λιόλιος ξεκίνησε την καριέρα του ως πρωταθλητής Ελλάδος Κ18 με τον Παναθηναϊκό και στην συνέχεια ακολούθησε μια διαδρομή σε Β’ και Γ’ Εθνική με Ρόδο, ΠΑΟ Ρουφ, Ηρακλή, Βύζα Μεγάρων, Πανιώνιο και Καλαμάτα το 2013–14.
Ακολούθησε μια εξαιρετική σεζόν στον Άρη Θεσσαλονίκης και η Καβάλα πριν επιστρέψει μόνιμα πλέον στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα και την Μαύρη Θύελλα στο δεύτερο μισό της σεζόν 2015-16. Φόρεσε τα μελανόλευκα για τέσσερις σεζόν για να ακολουθήσει ο Πανθουριακός, ο ΑΟ Διαβολιτσίου και ο Ολυμπιακός Ανάληψης το περασμένο καλοκαίρι.