Σάββατο, 13 Αύγουστος 2022 13:18

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Δικός του ο επιθετικός Τζουλιάνο Σούλα

Γράφτηκε από τον

Την πέμπτη του μεταγραφή πραγματοποίησε χθες ο Τέλλος Αγρας...

Οι “ερυθρόλευκοι” ήρθαν σε συμφωνία με τον Τζουλιάνο Σούλα που αποχώρησε από την ομάδα της Μεθώνης.
“Ο Α.Ο. Τέλος Αγρας Γαργαλιάνων ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Τζουλιάνο Σούλα 23 ετών. Τζουλιανο καλώς ήρθες στην ομάδα μας”, αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας των Γαργαλιάνων.
Ο Σούλα είναι 23 χρονών επιθετικός (μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο και στα πλάγια) και εκτός από την Μεθώνη, έχει αγωνιστεί με επιτυχία και στον Τσικλητήρα Πύλου.
Αυτή ήταν η πέμπτη μεταγραφή του Τέλλου Αγρα στο θερινό παζάρι, μιας και είχαν προηγηθεί οι Σταύρος Σωτηρόπουλος, Σάκης Λάζαρης, Αγγελος Σαραντόπουλος και Στάθης Κωνσταντόπουλος.
Πλέον το βάρος έχει πέσει στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, με τους διοικούντες να βρίσκονται σε επαφή με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.
Στο πλάνο είναι να γίνουν 1-2 ακόμη προσθήκες, με παίκτες που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή.
Οι “ερυθρόλευκοι” μετρούν αντίστροφα και για την έναρξη της προετοιμασίας, μιας και η “πρώτη” έχει οριστεί για την Τρίτη 16 Αυγούστου στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο των Γαργαλιάνων.
Ο Αγρας πέρυσι με τον Δημήτρη Λίτσα στον πάγκο έκανε την υπέρβαση κατακτώντας την 4η θέση και τη νέα σεζόν θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει μία αξιόλογη πορεία.