Πέμπτη, 18 Αύγουστος 2022 14:00

Ξεκίνησε προετοιμασία ο Τέλλος Αγρας

Γράφτηκε από τον

 

Μια νέα σεζόν ξεκίνησε για τον Τέλλο Αγρα, καθώς στο γήπεδο των Γαργαλιάνων έγινε την Τρίτη αγιασμός και εν συνεχεία η πρώτη καλοκαιρινή προπόνηση (φωτο από gargalianoionline.gr) υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Λίτσα που συνεχίζει στον πάγκο.

Το “παρών” έδωσαν και τα πέντε μέχρι σήμερα αποκτήματα, οι Άγγελος Σαραντόπουλος, Τζουλιάνο Σούλα, Σταύρος Σωτηρόπουλος, Σάκης Λάζαρης και Στάθης Κωνσταντόπουλος.

Ως εσωτερική μεταγραφή θεωρείται ο Τάσος Καραχούντρης, ο οποίος έμεινε πέρυσι εκτός δράσης λόγω τραυματισμού, ενώ τον Οκτώβριο αναμένεται να επιστρέψει ο Κώστας Δημόπουλος. Να σημειωθεί ότι από την ακαδημία προωθήθηκαν στην ανδρική ομάδα οι Ζεϊμπέκης, Καραχούντρης, Νικολόπουλος και Κανελλόπουλος.
Μεταγραφικά, ο Τέλλος Αγρας κινείται πλέον για την απόκτηση χαφ και στόπερ ώστε να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο, όπως θέλει και ο Δημήτρης Λίτσας. Ο προπονητής της ομάδας περιμένει να έχει συνέχεια η περσινή σεζόν, όπου ο Αγρας πρωταγωνίστησε. Το ίδιο φυσικά επιθυμεί και ο πρόεδρος Παναγιώτης Αγγελόπουλος, αναφέροντας ότι η διοίκηση θα είναι δίπλα στους παίκτες και στον προπονητή.