Σάββατο, 20 Αύγουστος 2022 20:23

Στην "αγκαλιά" του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ο ΠΑΟ Καλαμάτας - Συνεργασία για γυναικείο ποδόσφαιρο και σάλας

Γράφτηκε από τον

Στην "αγκαλιά" του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου βρίσκεται πλέον ο Παναθηναϊκός Καλαμάτας.

Σε ανακοίνωση, που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αναφέρεται:

"Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την συμπόρευση του με τον Παναθηναϊκό Καλαμάτας και την εκτενή συνεργασία σε διάφορους τομείς με σαφή στόχο την διάδοση και την ισχυροποίηση της Παναθηναϊκής ιδέας.
Ο Σύλλογος με την ενδοξότερη ιστορία στην Ελλάδα έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον και το έρεισμα του είναι τεράστιο σε εκατομμύρια οπαδούς ανά τον κόσμο.

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» εντάσσει επίσημα στις αγκάλες τις σωματεία που τιμούν ήδη τον Σύλλογο με το έμβλημα και τα χρώματα του δημιουργήματος του Γιώργου Καλαφάτη και όλοι μαζί θα υψώσουμε ακόμα ψηλότερα τη σημαία του Παναθηναϊκού σε όλα τα μήκη και τα πλάτη.

Σε πρώτη φάση θα υπάρχει συνεργασία για τα τμήματα γυναικείου ποδοσφαίρου και ποδοσφαίρου σάλας.

Σε δήλωση του ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. κ. Παναγιώτης Μαλακατές ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός Καλαμάτας είναι μια ακόμα ομάδα που τιμά το όνομα μας στη Μεσσηνία.

Μπαίνουμε σε μια νέα περίοδο πιο στενής συνεργασίας με την ομάδα και ασφαλώς έχουμε ιδιαίτερη συμπάθεια σε ένα νομό και μια πόλη που ο Παναθηναϊκός είναι τρόπος ζωής.

Η συνεργασία μας θα είναι πολυεπίπεδη καθώς επιθυμούμε να υπάρχει μια ακόμα βαθύτερη σχέση και θα γίνουν σειρές ενεργειών με κοινό γνώμονα τον Παναθηναϊκό μας».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η δήλωση της προέδρου του Παναθηναϊκού Καλαμάτας Αντωνίας Παναγιωτοπούλου που ανέφερε: «Υποδεχόμαστε με μεγάλο ενθουσιασμό την ακόμα πιο στενή σχέση με τη μάνα του λόχου. Ο Παναθηναϊκός είναι η ζωή μας και φυσικά η χαρά όλων είναι απερίγραπτη. Σε πρώτη φάση θα συνεργαστούμε σε επίπεδο ποδοσφαίρου γυναικών και ποδοσφαίρου σάλας»".