Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 19:15

Αρχίζει το τρέξιμο στον Α.Ο. Λαιίκων

Γράφτηκε από τον
Αρχίζει το τρέξιμο στον Α.Ο. Λαιίκων

Από σήμερα θα ξεκινήσει την προετοιμασία για τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής ο Α.Ο. Λαιίκων.

Αυτή θα είναι η πρώτη συμμετοχή της ομάδας σε αυτή την κατηγορία και θα γίνει προσπάθεια μέσα από καλό ποδόσφαιρο να καταφέρει να τερματίσει στην πρώτη 5άδα και παράλληλα να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι νεαροί παίκτες της ομάδας, αφού ένας από τους στόχους είναι και η ανάδειξη του ντόπιου στοιχείου.
Χθες το απόγευμα έγινε η πρώτη συνάντηση, που εκτός από τη γνωριμία, μοιράστηκε στους ποδοσφαιριστές το αθλητικό υλικό και σήμερα στις 8 έχει προγραμματιστεί να γίνει η πρώτη προπόνηση στο γήπεδο του αθλητικού κέντρου Ι. Κάρτσωνας.
Οι προπονητές Παναγιώτης Ζουζούνης και Παναγιώτης Στάθης καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς θα έχουν στη διάθεση τους, τους Χρήστο Κάρλο, Θάνο Μανεσιώτη, Γιώργο Δασκαρόλη, Λεωνίδα Δημητρίου, Αριστοτέλη Μπαλίγκο-Βρυώνη, Παναγιώτη Ταβουλαρέα, Βασίλη Ι. Δημητρίου, Στέλιο Δημητρίου, Βασίλη Μπάκα, Χρήστο Μπάκα, που ανανέωσαν τη συνεργασία τους, στους νεοαποκτηθέντες Σπύρο Αντωνόπουλο, Δημήτρη Γεωργίκο, Παναγιώτη Κρεστενίτη, Παναγιώτη Σταματόπουλο, Γιώργο Καρούμπα, Ερμπλίν Μετουσί, Αγγελο Θεοδωρακόπουλο, Θεόδωρο Δασκαλάκη, Γιώργο Ορφανό, Βαγγέλη Κουκέα και σε όποιες άλλες προσθήκες γίνουν το επόμενο διάστημα.