Σάββατο, 27 Αυγούστου 2022 12:28

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Χωρίς γήπεδο και φέτος, φιλικό με την Κ 20 της Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Χωρίς γήπεδο και φέτος, φιλικό με την Κ 20 της Καλαμάτας

Ο Α.Ο. Διαβολιτσίου είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Μεσσηνίας στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και ίσως η μόνη ομάδα στις εθνικές κατηγορίες, που δεν έχει γήπεδο για προπονήσεις και αγώνες.

Το πρόβλημα με το “Καπετάν Βασίλης” παραμένει άλυτο και φέτος. Ο Δήμος Οιχαλίας ανακοίνωσε μεν ότι θα δημοπρατηθεί το έργο αποκατάστασης του χλοοτάπητα στο γήπεδο του Διαβολιτσίου (και στο Μελιγαλά) αλλά μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες θα περάσει καιρός. Ηδη μετράμε 14 μήνες από την τελευταία φορά που έγινε επίσημο ματς (Διαβολίτσι – Διαγόρας Βραχνέικων) στο Διαβολίτσι. Ο ΑΟΔ έχει ξεκινήσει προετοιμασία από τις 8 Αυγούστου με τις προπονήσεις να φιλοξενούνται στο γήπεδο των Λεϊκων, ενώ οι ιθύνοντες αναζητούν έδρα για το πρωτάθλημα (ξεκινά 2 Οκτωβρίου).

Σήμερα η μεσσηνιακή ομάδα θα δώσει στις 6.30 μ.μ. στο Ασπρόχωμα φιλικό ματς με την Κ 20 της Καλαμάτας.
Πρόκειται για το δεύτερο τεστ, μετά από αυτό με τον Πανθουριακό τον οποίο νίκησε με 3-0 το περασμένο Σάββατο στη Μικρομάνη, χάρη σε τρία γκολ του Κώστα Ηλιόπουλου. Ο Κώστας Παλαμάρας θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες ώστε να εξάγει συμπεράσματα για το βαθμό ετοιμότητας τους.
Μεταγραφικά, το Διαβολίτσι έχει αποκτήσει Βασιλειάδη, Μπούνα, Ζαραφέτα και κινείται για 2-3 ακόμα ποιοτικές προσθήκες, έχοντας κρατήσει τον περσινό βασικό κορμό που οδήγησε την ομάδα στην 3η θέση.