Δευτέρα, 05 Σεπτέμβριος 2022 13:21

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ – ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-0: “Καθάρισε” ο Αθανασόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ – ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-0: “Καθάρισε” ο Αθανασόπουλος

Ενα γκολ του Βασίλη Αθανασόπουλου στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης ήταν αρκετό στον Μιλτιάδη για να νικήσει 1-0 τους Ερασιτέχνες της Καλαμάτας και να προκριθεί στη β’ φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας.

Η αναμέτρηση φιλοξενήθηκε στο γήπεδο των Γαργαλιάνων και τέθηκαν αντιμέτωπες δύο ομάδες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο νέο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής.
Στο 15’ η ομάδα του Πύργου πήρε το προβάδισμα στο σκορ όταν ο Γεωργιόπουλος μετά από ωραία ενέργεια έβγαλε τετ α τετ τον Αθανασόπουλο και εκείνος με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 1-0.
Η Κ20 της Καλαμάτας είχε την εδαφική υπεροχή, χωρίς όμως να απειλεί ιδιαίτερα την εστία του Μιλτιάδη.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές στιγμές με τον Αθανασόπουλο να πετύχουν δεύτερο γκολ.
Στο 80’ οι μικροί της Καλαμάτας είχαν μια κεφαλιά του Μουζάκη που έφυγε λίγο άουτ και δύο λεπτά αργότερα η σέντρα σουτ του Γιαννόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι.
Στο 85’ η Καλαμάτα έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σερπάνου με 2η κίτρινη κάρτα.
Το ματς σφύριξε ο Καυκάς, με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Καραμπέτσο.
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Τσερκέζης, Τάρλεφ (55’ Πανταζής), Κάππος, Κυριακόπουλος, Σταθόπουλος (72’ Αλεξόπουλος), Αλεβίζος, Γαλάνης, Τσέρτος, Χρονόπουλος (50’ Μπολούν), Γεωργιόπουλος, Αθανασόπουλος.
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ανδρουτσόπουλος, Σκοπέτος, Γιαννόπουλος, Τσάλα, Γουρνάς (71’ Δημητρίου), Σαούτης (57’ Μεμά), Τρουπάκης (46’ Σερπάνος), Λακριντής, Μουζάκης, Δρούγας, Ρουμελιώτης (71’ Ρούπας).