Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022 21:08

Μαρσέλο: "Θέλω να βοηθήσω την ομάδα με μεγάλη αφοσίωση, πάμε Ολυμπιακέ" (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
Μαρσέλο: "Θέλω να βοηθήσω την ομάδα με μεγάλη αφοσίωση, πάμε Ολυμπιακέ" (βίντεο)

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, βγήκε μαζί με τον Μαρσέλο στον αγωνιστικό χώρο του "Γ. Καραϊσκάκης", ήταν αυτός που παρουσίασε τον Βραζιλιάνο μπακ στο κέντρο του "Γ. Καραϊσκάκης" και ευχήθηκε να μείνει στο λιμάνι για πολλά χρόνια.

Αρχικά είπε στα αγγλικά: "Σήμερα έχουμε την ευκαιρία να έχουμε μαζί μας τον Μαρσέλο, να υποδεχόμαστε έναν θρύλο που έρχεται σε μια ομάδα θρύλο".

Και συνέχισε, εμφανώς συγκινημένος από το κλίμα που επικρατούσε στο γήπεδο, τονίζοντας πως θέλει ο Μαρσέλο να μείνει στην ομάδα του Πειραιά για πολλά χρόνια:

"Του εύχομαι να είναι δυνατός, να είναι μαζί μας για πολλά χρόνια και όλοι μαζί όπως είμαστε εδώ να πανηγυρίσουμε στην Ελλάδα και στην Ευρώπη νίκες και τίτλους".

Ο Μαρσέλο στις πρώτες του δηλώσεις από τον αγωνιστικό χώρο του "Γ. Καραϊσκάκης" τόνισε πως θέλει να βοηθήσει τον Ολυμπιακό όσο περισσότερο μπορεί και έστειλε το πρώτο του μήνυμα στα ελληνικά.

"Σας ευχαριστώ. Είμαι πολύ χαρούμενος, ικανοποιημένος. Κι η οικογένειά μου επίσης. Ελπίζω να βρίσκομαι εδώ και να βοηθήσω την ομάδα με μεγάλη αφοσίωση. Πριν ξεκινήσω, θέλω να σας πω ένα πράγμα. Ευχαριστώ σε όσους ήρθατε. Πάμε Ολυμπιακέ (σ.σ στα ελληνικά η τελευταία πρόταση)".

 

Πηγή: sport24.gr