Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2022 12:16

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Φιλική ήττα 4-1 από τον Πανηλειακό

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Φιλική ήττα 4-1 από τον Πανηλειακό

Την ήττα με σκορ 4-1 από τον Πανηλειακό γνώρισε την Κυριακή στον Πύργο η Κυπαρισσία, στο πιο δυνατό μέχρι σήμερα τεστ στην προετοιμασία.

Οι γηπεδούχοι, που επέστρεψαν στη Γ’ εθνική, είχαν σε μεγάλη μέρα τον Εμανουέλ Μενσά που είχε ένα γκολ και τρεις ασίστ. Δύο γκολ σημείωσε ο Τσίγκρηλας, ενώ σκόρερ χρίστηκε και ο Πεντρίνιο που επίσης ξεχώρισε. Η Κυπαρισσία ισοφάρισε, προσωρινά, με αυτογκόλ του Τζέφερσον στο 26’. Το 1-0 έγινε στο 17’ με κεφαλιά του Πεντρίνιο έπειτα από σέντρα του Μενσά. Στο 45’ από φάουλ του Μενσά, ο Τσίγκρηλας με κεφαλιά σημείωσε το 2-1. Ο Πανηλειακός πέτυχε δύο γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 60’ από κάθετη πάσα του Μενσά, ο Τσίγκρηλας με πλασέ έκανε το 3-1 και στο 70’ ο Μενσά, με πέναλτι που κέρδισε ο Τσίγκρηλας διαμόρφωσε το τελικό 4-1.
Αυτή ήταν η πρώτη φιλική ήττα για την Κυπαρισσία που μετρούσε δύο νίκες με τον Τέλλο Αγρα εκτός με 0-3 και εντός με 3-1. Την προσεχή Κυριακή ο ΑΟΚ θα δώσει και το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, με αντίπαλο τα Λέικα εκτός έδρας για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας.
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Μαντζάρης, Γαλανόπουλος, Λίμα, Δ. Τσίγκρηλας, Τζέφερσον, Κάλα, Κασμερίδης, Αρσενίδης, Πεντρίνιο, Μενσά, Π. Τσίγκρηλας. Επαιξαν και οι Διαμαντόπουλος, Ισαάκ, Μπάλλας, Κουρλός, Τσιριμπίδης, Νάνι, Κακόγιαννος, Κανάνι, Καραχάλιος.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Δασκαλόπουλος, Ανδρουτσής, Γεωργιόπουλος, Μιτρόφ, Π. Μπουτσικάκης, Ντιόπ, Κύρκος, Κατσώλης, Παναγόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Μπακατσέλος. Επαιξαν και οι Χ. Μπουτσικάκης, Καπλάνης, Μπούρας, Τσέρπια, Γκόγκας.