Τετάρτη, 07 Σεπτέμβριος 2022 10:54

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Δεν κατεβαίνει στο ματς κυπέλλου με Πάμισο!

Γράφτηκε από τον

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τον Απόλλωνα Καλαμάτας...

Η ιστορική ομάδα δήλωσε αδυναμία να “κατέβει” στο ματς κυπέλλου με τον Πάμισο την προσεχή Κυριακή και έτσι οι Νησιώτες θα περάσουν άνευ αγώνα στους “16” του θεσμού.

Η ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρει: "Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, κατά την συνεδρίαση τις 5-9-2022, αποφάσισε ότι, το Ποδοσφαιρικό Τμήμα μας, αδυνατεί να συμμετάσχει στον αγώνα Κυπέλλου Μεσσηνίας την Κυριακή 11-9-2022".
Ο καλαματιανός σύλλογος αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες και βρίσκεται στον... αέρα και η συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής, στο οποίο δήλωσε κανονικά συμμετοχή.
Μετά την αποχώρηση του προπονητή Σωτήρη Μπουραντώνη οι ασπρόμαυροι δεν έχουν ανακοινώσει νέο τεχνικό, όμως γίνεται προσπάθεια από τους διοικούντες να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και να “κατέβει” ο Απόλλωνας στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής που ξεκινά το παραπάνω σαββατοκύριακο 17-18 Σεπτεμβρίου. Στην πρεμιέρα ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ακρίτα Κορώνης.

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος

Να σημειωθεί πως ο πρόεδρος του συλλόγου Φώτης Μάνθος δήλωσε επίσημα την παραίτησή του. Οπως και να χει μέχρι αύριο αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο, για το αν η ομάδα θα μείνει ανενεργή για τη σεζόν 2022-23 ή αν θα βρεθεί λύση έστω και στο... παρά πέντε και ο Απόλλωνας θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας.