Τετάρτη, 07 Σεπτέμβριος 2022 12:32

Τέλος ο Τόμας Τούχελ από την Τσέλσι

Γράφτηκε από τον

Ο Τόμας Τούχελ αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Τσέλσι, μετά την ήττα των "μπλε" στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην Κροατία.

Ο Τόμας Τούχελ "πλήρωσε το μάρμαρο" της ήττας από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, καθώς η Τσέλσι απομάκρυνε τον Γερμανό τεχνικό από την τεχνική ηγεσία της.

Ο Γερμανός τεχνικός άσκησε κριτική στους παίκτες του μετά το ματς με τους Κροάτες, καθώς δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες σε αρκετά μεγάλο βαθμό, ενώ τους έλειψε η ένταση από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Στην Premier League στις πρώτες πέντε αγωνιστικές οι Λονδρέζοι μάζεψαν 10 βαθμούς και βρίσκονται στην έκτη θέση.

Οι ιθύνοντες των μπλε ξόδεψαν στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι περίπου 282 εκατομμύρια ευρώ και έχουν υψηλές προσδοκίες γι' αυτή τη σεζόν, καθώς έγινε γενναία ενίσχυση σε όλες τις γραμμές.
Η Τσέλσι στην ανακοίνωσή της ευχαριστεί τον Γερμανό τεχνικό για όσα πρόσφερε και κυρίως για την κατάκτηση του δεύτερου Champions League της ιστορίας της, όμως αποφάσισε με τη συμπλήρωση 100 ημερών της νέας διοίκησης να προχωρήσει σε αυτή τη μετάβαση στην τεχνική της ηγεσία.

Πηγή: sport24.gr