Παρασκευή, 09 Σεπτέμβριος 2022 17:42

Τιμωρημένος ο Μαρσέλο για την 4η αγωνιστική της Super League!

Γράφτηκε από τον

Μπορεί να μην υπολογιζόταν ούτως ή άλλως για την αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά ο Μαρσέλο θα εκτίσει και ποινή μίας αγωνιστικής στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Ήταν δεδομένο ότι ο Κάρλος Κορμπεράν δεν υπολόγιζε τον Μαρσέλο για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής κόντρα στον Βόλο στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά σε κάθε περίπτωση ο Βραζιλιάνος δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί στο εν λόγω ματς.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η Super League, ο 34χρονος αριστερός φουλ μπακ είναι τιμωρημένος και θα πρέπει να την εκτίσει την ποινή στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μαρσέλο αποβλήθηκε μία φορά την περσινή σεζόν, στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Έλτσε για το Κόπα ντελ Ρέι στις 20 Ιανουαρίου και μάλιστα τότε τιμωρήθηκε για τρεις αναμετρήσεις.
Το πρώτο ματς της τιμωρίας του το έχει ήδη εκτίσει καθώς ήταν κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, επίσης για το Κόπα ντελ Ρέι. Οι άλλες δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του αφορούσαν δυσμενείς δηλώσεις κατά του διαιτητή του ματς κόντρα στην Έλτσε και σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο των Ισπανών, η ποινή εκτίεται για τη διοργάνωση στην οποία αφορά η τιμωρία και δεν μεταφέρεται στη La Liga. Μάλιστα, η έφεση που είχε ασκήσει η Ρεάλ Μαδρίτης, είχε απορριφθεί.
Βάσει αυτού, ο Μαρσέλο δεν υπολογίζεται εκ προοιμίου και για το εκτός έδρας ματς με τον Άρη, που και πάλι θα ήταν εξαιρετικά δύσκολη η συμμετοχή του.
Νταμπό (Άρης), Βινίσιους (Λεβαδειακός), Λάρσον (ΟΦΗ) και Ελ Καντουρί (ΠΑΟΚ) είναι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής αυτό το Σαββατοκύριακο.

Πηγή: www.sport-fm.gr