Δευτέρα, 12 Σεπτέμβριος 2022 15:02

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 1-0: Με σκόρερ τον Γκεοργκίεφ

Γράφτηκε από τον

Με γκολ του Γκεοργκίεφ στο πρώτο ημίχρονο το Καλό Νερό επικράτησε με 1-0 του Τέλλου Αγρα χθες στο γήπεδο της Κυπαρισσίας.

Ετσι η ομάδα του Τάκη Παναγόπουλου πήρε την πρόκριση στους “16” του Κυπέλλου Μεσσηνίας και στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Διαβολιτσίου εκτός έδρας.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι από την ομάδα των Γαργαλιάνων που παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 33’ με τον Διονυσόπουλο να βρίσκει τον Γκεοργκίεφ και εκείνος με πλασέ να γράφει το 1-0.
Στο πρώτο 45λεπτο το Καλό Νερό έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τους Διονυσόπουλο, Σπυρόπουλο και Βλαχόπουλο.

Επιασε πέναλτι ο Σαρρής

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Δημήτρη Λίτσα ισορρόπησε το παιχνίδι, χωρίς όμως να μπορεί να δημιουργήσει αξιόλογες φάσεις μπροστά από τα καρέ του Κυριακόπουλου. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 67’ με τον Σπυρόπουλο και στο 84’ κέρδισαν πέναλτι όταν ανατράπηκε ο Μητρόπουλος από τον Βενετσανάκο. Το εκτέλεσε ο πολύπειρος επιθετικός, με τον Σαρρή να αποκρούει και να λέει “όχι” και σε νέο σουτ του Βλαχόπουλου στην επαναφορά, κρατώντας το 1-0.

Δοκάρι στο 92’ με Σαραντόπουλο

Μάλιστα λίγο έλειψε ο Τέλλος Αγρας να ισοφαρίσει στο 92’ και να στείλει το ματς στην παράταση, όμως το σουτ του Σαραντόπουλου σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι.
Το ματς σφύριξε ο Τσουλάκος, με βοηθούς τους Φωτόπουλο και Βανικιώτη.
ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Κυριακόπουλος, Οικονομόπουλος (70’ Μουζής), Βλάμης, Γαργαρώνης, Τράνταλος, Νικολόπουλος, Μαλισόβας, Βλαχόπουλος, Διονυσόπουλος, Γκεοργκίεφ (65’ Μητρόπουλος), Σπυρόπουλος.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Σαρρής, Καραχάλιος, Θ. Τσόπελας, Βελλησάρης, Κωνσταντόπουλος, Λάζαρης (75’ Βενετσανάκος), Μπακάκης, Σερέτης (76’ Νικολόπουλος), Τ. Τσόπελας, Σαραντόπουλος, Σωτηρόπουλος.