Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 18:45

ΛΕΪΚΑ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-4: Επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της

Γράφτηκε από τον

Χωρίς να δυσκολευτεί η Κυπαρισσία επιβλήθηκε με 4-0 των Λεϊκων εκτός έδρας και πήρε το εισιτήριο για τους “16” του Κυπέλλου Μεσσηνίας.

Ο ΑΟΚ καλείται να αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τον Αστέρα Αρφαρών εκτός έδρας.
Η ομάδα του Γιώργου Καλόμαλου μπήκε δυνατά στο ματς και το “καθάρισε” ουσιαστικά στο πρώτο τέταρτο, μιας και το σκορ ήταν 0-2.
Μόλις στο 5’ ο Κωνσταντόπουλος με πλασέ από κοντά έκανε το 0-1. Στο 15’ ο Χ. Μπουτσικάκης κέρδισε πέναλτι από τον Ορφανό και ο Μπακατσέλος έγραψε το 0-2 από την άσπρη βούλα.
Στο δεύτερο μέρος η Τριφυλιακή ομάδα σημείωσε άλλα δύο τέρματα, ελέγχοντας τον ρυθμό. Στο 52’ ο Χ. Μπουτσικάκης με σουτ από πλάγια θέση έκανε το 0-3.
Στο 60’ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Σταματόπουλου με απευθείας κόκκινη κάρτα. Το τελικό 0-4 διαμορφώθηκε στο 76’ με πλασέ του Καπλάνη, ύστερα από κόρνερ του Μπακατσέλου. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και τρία δοκάρια στο ματς, δύο με τον Καπλάνη και ένα με τον Π. Μπουτσικάκη.
Διαιτητής ήταν ο Κουρτέσης, με βοηθούς τον Σταυρόπουλο και την Ρηγοπούλου.
ΛΕΪΚΑ: Αντωνόπουλος, Ορφανός, Γεωργίκος (67’ Μπίνο), Σταματόπουλος, Θεοδωρακόπουλος, Δασκαρόλης (67’ Λ. Δημητρίου), Μπάκας (67’ Αλεξανδρόπουλος), Γ. Δημητρίου, Μανεσιώτης, Μπαλικοβρυώνης (72’ Β. Δημητρίου), Καρούμπας.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Δασκαλόπουλος, Ανδρουτσής (67’ Κύρκος), Γεωργιόπουλος, Μιτρόφ, Π. Μπουτσικάκης, Ντιόπ (62’ Μπούρας), Μπακατσέλος (72’ Βλάχος), Σπυρόπουλος (72’ Γκόγκας), Χ. Μπουτσικάκης, Κωνσταντόπουλος, Καπλάνης.