Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 20:21

ΠΑΣ ΡΑΧΗ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 2-4 παρ. (2-2 κ.δ.): Πρόκριση με ανατροπή και χατ τρικ Μιχαλόπουλου

Γράφτηκε από τον
ΠΑΣ ΡΑΧΗ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 2-4 παρ. (2-2 κ.δ.): Πρόκριση με ανατροπή και χατ τρικ Μιχαλόπουλου

Σπουδαία νίκη πρόκριση πήρε ο Ηρακλής επί του ΠΑΣ Ράχη στο καλαματιανό ντέρμπι με 4-2 στην παράταση!

Οι τυπικά γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές, όμως η ομάδα του Αρη Γαλανόπουλου ισοφάρισε ισάριθμες και παίζοντας με παίκτη παραπάνω από το 73’, κατόρθωσε να βάλει δύο γκολ στην παράταση και να πάρει το εισιτήριο για τους “16” του κυπέλλου Μεσσηνίας όπου θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Εθνικό Μελιγαλά.
Το σκορ άνοιξε στο 45’ με ψηλοκρεμαστό πλασέ του Πολίτη ύστερα από κεφαλιά πάσα του Αβράμη (1-0).
Στο 73’ η Ράχη έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τριανταφυλλίδη με δεύτερη κίτρινη.
Ο Ηρακλής το εκμεταλλεύτηκε και στο 81’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Φυκούρα από τον Κιόρι, με τον Μιχαλόπουλο να γράφει το 1-1.
Η Ράχη παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ στο 85’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαστακού (2-1).
Ομως οι “κυανόλευκοι” έφεραν ξανά το ματς στα ίσια και το οδήγησαν στην παράταση, μιας και στο 88’ ο Μιχαλόπουλος με κεφαλιά έκανε το 2-2 ύστερα από σέντρα του Φυκούρα (2-2).
Στο έξτρα ημίωρο οι τυπικά φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερες δυνάμεις, παίζοντας και με παίκτη παραπάνω και σκόραραν δύο φορές.
Στο 93’ ο Βαΐτσης έκανε το 2-3 με σουτ, μετά από κάθετη πάσα του Κωνσταντόπουλου και το τελικό 2-4 διαμορφώθηκε στο 118’ και πάλι ο Μιχαλόπουλος με σουτ, σημειώνοντας χατ τρικ.
Διαιτητής ήταν ο Τσαμούρης, με βοηθούς τους Γιαλλικάρη και Αντωνόπουλο.
Π.Α.Σ. ΡΑΧΗ: Τσέλα, Τριανταφυλλίδης, Μπαστακός, Πολίτης, Λιόλιος, Κωστέας (62’ Τρικουράκης), Μπέγκα, Τσουλάκος (30’ λ. τρ. Αβράμης), Ζωγόπουλος, Κράκουλι, Κιόρι.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αλάμαρας, Μπρακούλιας (59’ Ψωρομύτης), Τρακάκης, Μαγκλάρας, Μιχαλόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Λύρας, Βλαχάκης, Βαΐτσης, Παπαδέας, Γκρίτζαλης (74’ Φυκούρας).

(φωτό αρχείου)