Τρίτη, 13 Σεπτέμβριος 2022 11:50

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση

Γράφτηκε από τον

Γεμίζει το ρόστερ του Α.Ο. Διαβολιτσίου εν όψει του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής.

Η μεσσηνιακή ομάδα πήρε τους Παναγιώτη Ρουμελιώτη και Ανδρέα Μεμά από την Καλαμάτα, καθώς και τον Αγγελο Αρβανίτη (φωτό) από τον Πανηλειακό. Και οι τρεις θα αγωνιστούν στον ΑΟΔ με τη μορφή δανεισμού. Ο τελευταίος σπουδάζει στην Καλαμάτα και αγωνίστηκε πέρυσι, επίσης ως δανεικός, στον Πανθουριακό.
“Ανακοινώνουμε την απόκτηση του εικοσάχρονου Άγγελου Αρβανίτη με δανεισμό για έναν χρόνο από τον Πανηλειακό. Άγγελε σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.
Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Διαβολιτσίου εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στον πρόεδρο του Πανηλειακού για την παραχώρηση στην ομάδα μας ,για έναν χρόνο, του ποδοσφαιριστή Άγγελου Αρβανίτη. Θέλουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην ομάδα του Πανηλειακού, που θα συμμετέχει και αυτός μαζί με εμάς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας”, αναφέρει η ανακοίνωση του Α.Ο. Διαβολιτσίου.
Οσον αφορά τους Ρουμελιώτη και Μεμά, ο πρώτος είναι επιθετικός και ο Μεμά αμυντικός. Η ανακοίνωση του ΑΟΔ αναφέρει: “”Ανακοινώνουμε την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Ρουμελιώτη Παναγιώτη και Αντρέα Μεμά ,19 και 18 ετών αντίστοιχα, με δανεισμό από την Κ20 Καλαμάτας.
Σας καλωσορίζουμε Παναγιώτη και Αντρέα και ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες! Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Α Ο Διαβολιτσίου εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στους συντοπίτες μας, πρόεδρο της αγαπημένης μας “Μαύρης Θύελλας” Γιώργο Πρασσά και τον αντιπρόεδρο Κώστα Βεργή, για την παραχώρηση στην ομάδα μας , για έναν χρόνο ,των ποδοσφαιριστών Ρουμελιώτη Παναγιώτη και Αντρέα Μεμά. Θέλουμε να τους ευχηθούμε το όραμά τους, και το όραμα των συνεργατών τους, να γίνει γρήγορα πραγματικότητα και να αγωνίζεται εκεί που πραγματικά της αξίζει! Στην Super league!”.
Στο αγωνιστικό σκέλος, το Διαβολίτσι νίκησε άνετα την Κυριακή με 5-0 την Α.Ε. Αβίας και προκρίθηκε στους “16” του Κυπέλλου Μεσσηνίας. Επόμενος αντίπαλος αύριο η Φοινικούντα (ομάδα Α1 τοπικής) σε νοκ – άουτ αναμέτρηση στο γήπεδο της Μεθώνης.