Τετάρτη, 14 Σεπτέμβριος 2022 12:11

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Επτά ματς σήμερα για τη φάση των “16”

Γράφτηκε από τον

 

Συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη το κύπελλο Μεσσηνίας με επτά αναμετρήσεις για τη φάση των “16”.

Και τα σημερινά παιχνίδια είναι νοκ άουτ κάτι που σημαίνει πως αργά σήμερα το απόγευμα θα ξέρουμε τις επτά ομάδες που συνεχίζουν στο θεσμό. Κι αυτό διότι αναβλήθηκε το ματς του Δωρίου με την πολυνίκη του θεσμού Εράνη και θα διεξαχθεί σε άλλη ημερομηνία.
Στους “16” του κυπέλλου βρίσκονται ο Α.Ο. Διαβολιτσίου από τη Γ’ εθνική, δέκα ομάδες από την Α’ τοπική και πέντε από την Α1 τοπική.
Το Διαβολίτσι μετά την άνετη πρόκριση επί της Α.Ε. Αβίας στον Κάμπο, θα έχει λογικά εύκολο έργο μιας και παίζει εκτός έδρας με την Φοινικούντα, που αγωνίζεται δύο κατηγορίες πιο κάτω.
Ο κυπελλούχος Πανθουριακός φιλοδώρησε με εννέα γκολ τον Παναθηναϊκό Καλαμάτας και φιλοδοξεί να φτάσει και φέτος στον τελικό.
Η ομάδα του Τάκη Σακελλαρόπουλου αγωνίζεται στους Γαργαλιάνους με τον Μιλτιάδη που έχει ενισχυθεί φέτος με πρωτοκλασάτους παίκτες και θα προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστικός.
Ενδιαφέρον παιχνίδι θα γίνει στον Κάμπο, όπου η Α.Ε. Μάνης που απέκλεισε εκτός έδρας την Ομόνοια στον προηγούμενο γύρο, θα φιλοξενήσει τη Μεθώνη που πέταξε εκτός τον Ολυμπιακό Ανάληψης. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα προημιτελικά, με τον ΑΟΜ πάντως να είναι επικίνδυνος.
Η Κυπαρισσία παίζει στα Αρφαρά με αντίπαλο τον Αστέρα που επανήλθε φέτος στην πρώτη κατηγορία. Ο ΑΟΚ θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη – πρόκριση σε μία έδρα που παραδοσιακά δυσκολευόταν.
Αμφίρροπο αναμένεται να είναι και το βραδινό ματς που θα φιλοξενηθεί στο
“Π. Μπαχράμης” μεταξύ του Ηρακλή Καλαμάτας και του Εθνικού Μελιγαλά.
Οι γηπεδούχοι έδειξαν χαρακτήρα και πήραν την πρόκριση στην παράταση και με ανατροπή επί της Ράχης, ενώ ο Εθνικός δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στη Σπερχογεία.
Ο Πάμισος αγωνίζεται στο “Π. Γεωργανάς” με τον Ατρόμητο Πλατύ και αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να πάρει το εισιτήριο για τους “8”.
Τέλος, στο γήπεδο του Κοπανακίου ο Ολυμπιακός Διαβολιτσίου θα αναμετρηθεί με το Καλό Νερό, με τους φιλοξενούμενους να είναι λόγω διαφορά κατηγορίας το φαβορί του ζευγαριού.
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα στη φάση των “16” έχει ως εξής:

Τετάρτη

Ατρόμητος Πλατύ – Πάμισος
Γήπεδο Σπερχογείας
Ψηλοπαναγιώτης, Σ. Τσαούση, Βοσνάκης
Ολυμπιακός Διαβολιτσίου – Καλό Νερό
Γήπεδο Κοπανακίου
Η. Νικολόπουλος, Δ. Ρηγοπούλου, Β. Ρηγοπούλου
Α.Ε. Μάνης – Α.Ο. Μεθώνης
Γήπεδο Κάμπου
Καυκάς, Καραμπέτσος, Μπαρδής
Αστέρας Αρφαρών – Κυπαρισσία
Γήπεδο Αρφαρών
Τσουλάκος, Ταβουλαρέας, Ν. Σκόρδος
Φοινικούντα – Α.Ο. Διαβολιτσίου
Γήπεδο Μεθώνης
Πλακογιάννης, Βανικιώτης, Α. Μιχαλόπουλος
Μιλτιάδης – Πανθουριακός
Γήπεδο Γαργαλιάνων
Τσαμούρης, Γεωργαντάς, Πανόπουλος
Ηρακλής Καλαμάτας– Εθνικός Μελιγαλά
Γήπεδο “Π. Μπαχράμης”
Παπακωνσταντίνου, Η. Μπουρίκας, Αράπης
Δώριο – Εράνη αναβλήθηκε
*Ολα τα ματς θα ξεκινήσουν στις 4.30 μ.μ. εκτός από το Ηρακλής Καλαμάτας – Εθνικός Μελιγαλά (7 μ.μ.).