Τετάρτη, 14 Σεπτέμβριος 2022 15:36

Τρεις μεταγραφές για τον ΠΑΣ Ράχη

Γράφτηκε από τον

Αλλες τρεις μεταγραφικές κινήσεις πραγματοποίησε ο ΠΑΣ Ράχη τις περασμένες ημέρες.

Η νεοφώτιστη στην Α’ τοπική ομάδα απέκτησε τους Γιώργο Σκοπέτο και Παναγιώτη Γουρνά που προέρχονται από τον Ερμή Καλαμάτας και πέρυσι έπαιξαν με τους Ερασιτέχνες της Καλαμάτας στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής και τον Κωνσταντίνο Πιλάτη που κατάγεται από την Εύβοια.
Η ανακοίνωση της καλαματιανής ομάδας για τους δύο πρώτους αναφέρει αναφέρει:
“Στο φουλ δουλεύει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Π.Α.Σ. ΡΑΧΗ, αφού οι “κανονιέρηδες” λίγες ώρες μετά την απόκτηση του Γιάννη Καραχάλιου, ανακοίνωσαν και τους Γιώργο Σκοπέτο, Παναγιώτη Γουρνά!
Πρόκειται για δύο “δικά” μας παιδιά που έχουν αναδειχθεί από τα “σπλάχνα” του Ερμή Καλαμάτας, ο οποίος λειτουργεί ως προθάλαμος του Π.Α.Σ. ΡΑΧΗ και γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις. Έτσι, δεν θα χρειαστούν χρόνο προσαρμογής και θα είναι σε θέση να βοηθήσουν άμεσα.
Σκοπέτος και Γουρνάς θα τεθούν εκ νέου υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Γεωργιόπουλου, ενώ θα βρεθούν ξανά συμπαίκτες με τους Μάριο και Δημήτρη Τσέλα, Ματέο Κράκουλι, Ηλία Κιόρρι, Αλέξη Κουτρή και Λούντι Βράπι.
Πέρυσι ήταν από τους βασικούς συντελεστές της πρωταθληματικής πορείας των Ερασιτεχνών της Μαύρης Θύελλας στον 1ο Όμιλο της Β’ τοπικής, καταγράφοντας πολλές συμμετοχές. Μάλιστα, ο Γουρνάς υπήρξε εκ των αρχηγών της ομάδας. Γιώργο και Παναγιώτη, καλωσορίσατε πίσω!”.
Η χρονικά τελευταία μεταγραφή, αυτή του Κωνσταντίνου Πιλάτη ανακοινώθηκε ως εξής: “Μαζί μας τη νέα σεζόν ο Κωνσταντίνος Πιλάτης
Οι μεταγραφές του Π.Α.Σ. ΡΑΧΗ συνεχίζονται, καθώς οι “κανονιέρηδες” ανακοίνωσαν την Τρίτη τον Κωνσταντίνο Πιλάτη.
Ο 20χρονος μέσος με καταγωγή από την Εύβοια άρχισε σε ηλικία 5 ετών να παίζει ποδόσφαιρο στον Αίολο Κριεζών. Σε ηλικία 15 ετών, το 2017, εντάχθηκε στην Κ17 του Απόλλων Σμύρνης με την φανέλα του οποίου πραγματοποίησε 25 εμφανίσεις.
Το καλοκαίρι του 2018 αποκτήθηκε από τον Ταμυναϊκό Αλιβερίου, ενώ η επόμενη σεζόν τον βρήκε στον ΑΟ Ζάρητρα (ΕΠΣ Εύβοιας).
Τον Αύγουστο του 2021 ανακοινώθηκε από τον ΑΟ Δύστου, αλλά τον Νοέμβρη του ίδιου έτους ήρθε ως φοιτητής στην Μεσσηνία και υπέγραψε στην Εράνη Φιλιατρών. Κωνσταντίνε, σε καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας”!
Με αυτές τις τρεις μεταγραφές η Ράχη έφτασε τις οκτώ στο θερινό παζάρι,
μιας και είχαν προηγηθεί οι Αγγελος Μπαστακός, Νίκος Λιόλιος, Σταύρος Τσουλάκος, Γιάννης Τσεκάνι και Γιάννης Καραχάλιος.
Στα αγωνιστικά η καλαματιανή ομάδα αποκλείστηκε στο κύπελλο από τον Ηρακλή Καλαμάτας, δεχόμενη δύο γκολ στην παράταση και ενώ έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 73’.
Πλέον η προσοχή στρέφεται στο πρωτάθλημα όπου η Ράχη θα δώσει την Κυριακή τον παρθενικό της αγώνα στην Α’ τοπική κατηγορία.
Αντίπαλος της ομάδας του Μιχάλη Γεωργιόπουλου η δυνατή Κυπαρισσία, με τον αγώνα να διεξάγεται στις 7.30 μ.μ. στο “Π. Μπαχράμης”.
Εκτός μάχης είναι ο τιμωρημένος Τριανταφυλλίδης, ενώ δεν εμπνέει ανησυχία ο τραυματισμός του Τσουλάκου.