Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 11:57

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-1: Με πέναλτι του Κακαλή στο 78’

Γράφτηκε από τον

Δυσκολεύτηκε αρκετά χθες στους Γαργαλιάνους απέναντι στον Μιλτιάδη ο Πανθουριακός (φωτό), όμως χάρις σε ένα γκολ του Κακαλή με πέναλτι στο 78’ πήρε τη νίκη και μαζί το εισιτήριο για τα προημιτελικά του κυπέλλου.

Ετσι η ομάδα της Θουρίας συνεχίζει να υπερασπίζεται τον τίτλο της, ενώ η ομάδα του Πύργου μένει με τις εντυπώσεις και κρατά πως δυσκόλεψε τους περσινούς νταμπλούχους Μεσσηνίας.
Στο α’ ημίχρονο η ομάδα του Τάκη Σακελλαρόπουλου είχε την καθολική υπεροχή, χωρίς όμως να δημιουργήσει φάσεις. Το ίδιο σκηνικό συνέβη και στο δεύτερο μέρος, με τον Πανθουριακό να έχει την υπεροχή, αλλά να είναι φλύαρος.
Στο 75’ ο Μιλτιάδης απείλησε με τον Μπολούν, όμως τρία λεπτά αργότερα η ομάδα της Θουρίας κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Κάππου μετά από σέντρα του Κακαλή. Ο Κακαλής το εκτέλεσε εύστοχα, έγραψε το 0-1 και χάρισε μία αγχωτική πρόκριση στη ομάδα του.
Το ματς σφύριξε ο Τσαμούρης, με βοηθούς τους Γεωργαντά και Πανόπουλος.
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Τσερκέζης, Πανταζής, Σταθόπουλος, Κυριακόπουλος (85’ λ.τρ. Γεωργακόπουλος), Κάππος, Τάρλεβ, Γαλάνης, Μπολούν, Γεωργιόπουλος, Αθανασόπουλος, Χρονόπουλος (86’ Ταγκαλάκης).
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Γιακουμής, Αγγελόπουλος, Γιαννακόπουλος, Καραχάλιος, Οδεμισιώτης, Ζαχαρόπουλος, Σπανός, Κουρεντζής, Φαββατάς (46’ Κακαλής), Γαλανόπουλος, Δαλκαφούκης (90’ Οικονομέας).