Πέμπτη, 15 Σεπτέμβριος 2022 13:52

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ – ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ 11-10 πέναλτι (1-1 κ.α και παράταση): Πρόκριση στη “ρώσικη ρουλέτα”

Γράφτηκε από τον

Δύο ώρες αγώνα και 24 πέναλτι χρειάστηκαν για να αναδειχθεί νικητής χθες στο Κοπανάκι.

Ο τυπικά γηπεδούχος Ολυμπιακός Διαβολιτσίου επικράτησε στη “ρώσικη ρουλέτα” με 11-10, ενώ ο κανονικός αγώνας και η παράταση ολοκληρώθηκαν με σκορ 1-1. Ο Ολ. Διαβολιτσίου είναι η μόνη ομάδα από την Α1 τοπική που συνεχίζει στα προημιτελικά του Κυπέλλου Μεσσηνίας, ενώ εκκρεμεί το ματς του Δωρίου με την Εράνη.

Το Καλό Νερό προηγήθηκε στο 36’ με τον Σπυρόπουλο, αλλά στο 47’ ο Αντώνακας έκανε το 1-1 σκορ που παρέμεινε τόσο στην κανονική διάρκεια, όσο και στην παράταση. Ετσι όλα κρίθηκαν στα πέναλτι.
Το μόνο που άλλαξε στο έξτρα ημίωρο ήταν οι αριθμητικές ισορροπίες, καθώς αποβλήθηκε στο 112’ με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Γαργαρώνης. Στα πέναλτι οι δύο ομάδες ήταν εύστοχες με εξαίρεση τους Κρεμμύδα και Σπυρόπουλο. Και έτσι φθάσαμε στην 24η εκτέλεση όπου ο Σουλαντίκας απέκρουσε το πέναλτι του Βλαχόπουλου και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του Διαβολιτσίου.
Το Καλό Νερό έχει πάντως πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Ηλία Νικολόπουλου τόσο για την αποβολή του Γαργαρώνη, όσο και για τις πολλές κίτρινες κάρτες που μοίρασε στους φιλοξενούμενους.
Το ματς διαιτήτευσε ο Η. Νικολόπουλος με βοηθούς την Δ. Ρηγοπούλου και την Β. Ρηγοπούλου.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Σουλαντίκας, Μωραγιάννης, Παναγιωτόπουλος, Κρεμμύδας, Παπαδέας, Αντώνακας (115’ Ντελής) Μπαλάσης, Πατσιώτης, Αντωνόπουλος (75’ Βεσέλης), Καπόγλης, Ζάγουρας.
ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Κυριακόπουλος, Οικονομόπουλος, Μουζής, Γαργαρώνης, Πράνταλος, Μαλισσόβας (75’ Μητρόπουλος), Διονυσόπουλος (76’ Αριδάς), Βλαχόπουλος, Σπυρόπουλος, Τάνεφ, Νικολόπουλος.