Πέμπτη, 15 Σεπτέμβριος 2022 14:43

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ – ΠΑΜΙΣΟΣ 0-6: Με 4 γκολ του Μπορχάν στο πρώτο ημίχρονο!

Γράφτηκε από τον

Με πρωταγωνιστή τον Αλεξ Μπορχάν που σημείωσε καρέ τερμάτων ο Πάμισος νίκησε με το ευρύ 6-0 τον Ατρόμητο Πλατύ στο γήπεδο της Σπερχογείας.

Ο επιθετικός των “πρασίνων” πέτυχε μάλιστα και τα τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και σε διάστημα 17 λεπτών. Από το 25’ έως το 42’ ο Πάμισος σκόραρε συνολικά πέντε φορές, αφού βρήκε δίχτυα και ο Χαραλαμπόπουλος στο 32’ για το 0-3. Ο Μπορχάν άνοιξε το σκορ στο 25’ και τρία λεπτά αργότερα σημείωσε το 0-2. Στο 34’ έγινε το 0-4 και στο 42’ το 0-5. Το δεύτερο ημίχρονο είχε έτσι διαδικαστικό χαρακτήρα, με δεδομένη και τη διαφορά μιας κατηγορίας που χωρίζει τις δύο ομάδες.
Ο Πάμισος πέτυχε ένα ακόμα γκολ στο 80’ με τον Φιλόπουλο και ξεκίνησε ιδανικά στο Κύπελλο Μεσσηνίας, καθώς στην προηγούμενη φάση πήρε χωρίς αγώνα την πρόκριση με τον Απόλλωνα Καλαμάτας που δεν κατέβηκε να αγωνιστεί. Πλέον περιμένει τον αντίπαλο (έπειτα από κλήρωση) στα προημιτελικά, ενώ ο νεοφώτιστος στην Α1 Ατρόμητος επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα. Μετά το ματς η διοίκηση του Παμίσου έκανε το τραπέζι στην ομάδα (φωτό). 
Το ματς διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς την Σ. Τσαούση και τον Βοσνάκη.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ: Δουβίκας (46’ Στ. Ταχταμπάς), Κοντόπουλος, Βέργης, Λινάς, Γ. Ταχταμπάς (70’ Κρέπης), Τσιλίκος (65’ Μπάλλας), Τσαγκάρης (70’ Λογκαράκης) Κοσέλνιακ (65’ Μπότης), Αλεβίζος, Γιαννακόπουλος, Ψυρρής.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Οικονομόπουλος (50’ Λίβας), Φιλόπουλος, Κατσιβαρδέας, Αριστομενόπουλος (46’ Ψυχογιάννης). Χαραλαμπόπουλος, Νινιός, Ιμεράσι, Παπαδόπουλος (46’ Ηλιόπουλος) Τιμπλαλέξης, Βλάχος, Μπορχάν (46’ Μακαρούνης)