Παρασκευή, 16 Σεπτέμβριος 2022 10:51

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Φιλικό τεστ με Παναχαΐκή στην Πάτρα

Γράφτηκε από τον

Καλαμάτα και Παναχαΐκή αναμετρήθηκαν την τελευταία μέρα του Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο (1-1) και σήμερα θα διεξαχθεί η άτυπη φιλική ρεβάνς, στις 5.30 μ.μ. στο γήπεδο των Πατρινών στην Αγυιά!

Το πελοποννησιακό ντέρμπι θα μεταδοθεί μάλιστα δωρεάν από το επίσημο κανάλι (Panachaiki TV) των γηπεδούχων στο YouTube.
Για τη “Μαύρη Θύελλα” είναι το 7ο κατά σειρά τεστ της προετοιμασίας και τέταρτο εκτός έδρας (τα τρία στο Καρπενήσι), στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη Super League 2 που αναμένεται να ξεκινήσει σε ένα ακριβώς μήνα.
Ως εκ τούτου, υπάρχει χρόνος για να διορθωθούν οι αδυναμίες και να παρουσιαστεί η ομάδα έτοιμη στην πρεμιέρα με τον Ηρόδοτο. Στο διάστημα αυτό θα γίνουν και άλλα φιλικά, που θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα. Για το σημερινό τεστ είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Μπακαγιόκο, ενώ εκτός βρίσκονται οι Μπέριος και Μοζέρ που ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Στήριξη Θεοδώρου σε Τσιώλη

Ξεκάθαρη θέση παίρνει ο Μανώλης Θεοδώρου σχετικά με… ψιθύρους περί αλλαγής στην τεχνική ηγεσία της Καλαμάτας. Ο πρόεδρος των παλαιμάχων της Καλαμάτας, μιλώντας εκ μέρους όλων των παλαιμάχων, σημειώνει ότι: “Εμείς οι παλαίμαχοι για μία ακόμη φορά δημόσια στηρίζουμε τον Σάκη Τσιώλη, το επιτελείο του και τους ποδοσφαιριστές. Και είμαστε πεπεισμένοι ότι με προπονητή τον Σάκη Τσιώλη στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την άνοδο για 5η φορά στην Α’ εθνική”, είναι τα λόγια στήριξης σε έναν από τους πιο καταξιωμένους προπονητές στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι άλλωστε αδιανόητο να τεθεί θέμα, όταν καν δεν έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα και η ομάδα έχει όλες τις προϋποθέσεις για να πρωταγωνιστήσει στη Super League 2. O Μανώλης Θεοδώρου στέλνει μάλιστα ηχηρό μήνυμα σε όσους σκέφτονται κάτι διαφορετικό.
“Δεν θα δεχτούμε προπονητές του παρελθόντος, που εγκατέλειψαν την ομάδα και έδιωξαν τα ντόπια παιδιά”, λέει με νόημα.