Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022 14:08

ΕΡΑΝΗ: Στα Φιλιατρά το νοκ άουτ ματς με Δώριο

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Στα Φιλιατρά το νοκ άουτ ματς με Δώριο

Στο γήπεδο των Φιλιατρών θα διεξαχθεί η νοκ – άουτ αναμέτρηση του Δωρίου με την Εράνη για τους “16” του Κυπέλλου Μεσσηνίας, έπειτα από συμφωνία των δύο ομάδων.

Το εν λόγω ματς επρόκειτο να γίνει την Τετάρτη στο Δώριο, αλλά αναβλήθηκε, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν πρόβλημα με αρκετά δελτία ποδοσφαιριστών (δεν είχαν εκδοθεί). Η Εράνη συναίνεσε στο αίτημα για αναβολή, με την προϋπόθεση ότι ο αγώνας θα γίνει στην έδρα της, κάτι που δέχτηκε η πλευρά του Δωρίου.

Η ΕΠΣΜ δεν έχει ορίσει ακόμα το παιχνίδι, το οποίο είναι το μόνο που απομένει για να συμπληρωθεί το παζλ των προημιτελικών.
Στην Εράνη ετοιμάζονται πλέον για την πρεμιέρα της Α’ τοπικής, που τους φέρνει στην Καλαμάτα για το ματς με την Ομόνοια.
Κόλλιας και Γκότσης έχουν κάποια προβλήματα τραυματισμών, αλλά εκτιμάται ότι θα τεθούν στη διάθεση του Κώστα Λυμπερόπουλου. Ο προπονητής της Εράνης δηλώνει ότι: “Θέλουμε να ξεκινήσουμε με το… δεξί. Σεβόμαστε την προσπάθεια της Ομόνοιας, που από πέρυσι έχει κάνει μια καλή ομάδα, αλλά θέλουμε τη νίκη”.