Παρασκευή, 16 Σεπτέμβριος 2022 15:18

Αναβλήθηκε η πρεμιέρα στην Α’ τοπική λόγω μητρώου!

Γράφτηκε από τον

Την αναβολή της πρεμιέρας στην Α’ τοπική Μεσσηνίας αποφάσισε σήμερα Παρασκευή η ΕΠΣ Μεσσηνίας, ενώ στον “αέρα” βρίσκονται πλέον όλα τα πρωταθλήματα (Α’ Α1 και Β’ τοπική), καθώς όσα σωματεία δεν έχουν εγγραφεί στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, δεν μπορούν να αγωνίζονται, αλλά και να χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις!

Στη Μεσσηνία μόνο τα 20 από τα 64 ενεργά σωματεία έχουν δικαίωμα συμμετοχής και έτσι η Ενωση γνωστοποίησε ότι αναβάλλονται όλες οι διοργανώσεις μέχρι νεοτέρας.
“Μετά από έγγραφο της Γ.Γ.Α. προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τους Δήμους του νομού Μεσσηνίας και την Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας που απαγορεύει τη χρήση των αθλητικών χώρων από σωματεία που δεν είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο της Γ.Γ.Α. το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε την αναβολή όλων των πρωταθλημάτων μέχρι νεοτέρας λόγω του ότι τα σωματεία που δεν είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο της Γ.Γ.Α. δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου άδεια τέλεσης αγώνα”, αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΣΜ. Το Μητρώο τινάζει λοιπόν στον αέρα την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων σε όλη τη χώρα, καθώς το πρόβλημα αφορά πολλές Ενώσεις και οδηγούμαστε σε μετωπική σύγκρουση ΕΠΟ – Αυγενάκη. Να σημειωθεί ότι η ΕΠΣ Μεσσηνίας είχε ανακοινώσει σήμερα το πρωί και διαιτητές για την πρεμιέρα της Α’ τοπικής αυτό το Σαββατοκύριακο, με εξαίρεση το ματς της Κορώνης με τον Απόλλωνα καθώς η καλαματιανή ομάδα αδυνατεί να αγωνιστεί. Τα παιχνίδια που αναβλήθηκαν στην Α’ τοπική είναι:
Ολυμπιακός Ανάληψης – Πανθουριακός
Α.Ε. Μάνης – Σπερχογεία
Ομόνοια – Εράνη
Εθνικός Μελιγαλά - Πάμισος
Αστέρας Αρφαρών – Α.Ε. Αβίας
Καλό Νερό – Μεθώνη
Τέλλος Αγρας – Ηρακλής Καλαμάτας
ΠΑΣ Ράχη – Κυπαρισσία