Δευτέρα, 19 Σεπτέμβριος 2022 13:51

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Φιλική ήττα 2-0 στον Πύργο από Πανηλειακό

Γράφτηκε από τον

Την ήττα με 2-0 γνώρισε χθες ο Α.Ο. Διαβολιτσίου σε φιλικό ματς που έδωσε στον Πύργο με τον Πανηλειακό.

Ηταν ένα δυνατό φιλικό για το συγκρότημα των Κώστα Παλαμάρα και Αλέκου Τσατά, εν όψει του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής.
Μάλιστα ο Πανηλειακός (έδωσε το δεύτερο φιλικό του μετά από αυτό με την Κυπαρισσία που είχε νικήσει με 4-1) θα είναι αντίπαλος του ΑΟΔ τη νέα σεζόν στην τρίτη κατηγορία, μιας και επανήλθε στις εθνικές κατηγορίες.
Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο, χωρίς ιδιαίτερες φάσεις και γκολ, στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν πιο γρήγορος και οι φάσεις περισσότερες.
Στο 47’ σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων ο Τσιγαρίδης έβγαλε τη σέντρα για τον Ηλιόπουλο που σούταρε για να διώξει σε κόρνερ ο Τσίγκρηλας.

Η ομάδα του Γιώργου Κούτση ανέβασε στροφές μετά το 50’ και κατόρθωσε να προηγηθεί στο 60' όταν ο Αρσενίδης κέρδισε πέναλτι από τον Μπούνα, το εκτέλεσε ο ίδιος και έγραψε το 1-0.
Στο επόμενο λεπτό ο Πανηλειακός απείλησε και πάλι, όταν οι Λίμα και Π. Τσίγκρηλας έπαιξαν ωραία το 1-2, με τον πρώτο να σουτάρει μόλις άουτ από καλή θέση.
Στο 69' ο Λίμα τροφοδότησε τον Μενσά που μπήκε από αριστερά στην περιοχή και με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.
Η τελευταία καλή στιγμή ήταν στ 75' και πάλι για τους Πυργιώτες, με το σουτ του Καραχάλιου να αποκρούει ο Καπατσώρης.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Κουρλός, Διαμαντόπουλος, Λίμα, Δ. Τσίγκρηλας, Κασμερίδης, Μπάλλας, Κακά, Αρσενίδης, Λούσκος, Μενσά, Π. Τσίγκρηλας.
Επαιξαν και οι Γαλανόπουλος, Μπάλος, Κακόγιαννος, Μαντζάρης, Καραχάλιος, Θεοδωρακόπουλος,Τζιραμπίδης, Ρηγόπουλος και Πετρόπουλος.
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Βασιλειάδης, Θώδης, Σταματελόπουλος, Μπούνας, Καντούτσης, Γκελγκέρια, Στραβάκος, Δημητρίου, Μουλιάτος, Ηλιόπουλος, Τσιγαρίδης.
Επαιξαν και οι Ζαραφέτας, Βέλλης, Πάγια, Καπατσώρης, Αλεξανδρής, Μεμά, Ρουμελιώτης, Αρβανίτης και Μπαλόπουλος.