Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 11:04

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Με μόνο στόχο την άνοδο επέστρεψε ο Αναστόπουλος (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Με μόνο στόχο την άνοδο επέστρεψε ο Αναστόπουλος (βίντεο)

Στον πάγκο της “Μαύρης Θύελλας” επέστρεψε ο Νίκος Αναστόπουλος, που χθες έκανε την πρώτη του προπόνηση με την Μεσσηνιακή ομάδα στο Αθλητικό Κέντρο στα Παλιάμπελα.

Ο νέος τεχνικός των Μεσσήνιων έθεσε ξεκάθαρο στόχο την άνοδο και χαρακτήρισε πολύ καλό το ρόστερ της Καλαμάτας ενώ απέφυγε να μιλήσει για τους λόγους που αποχώρησε από την ομάδα τον περασμένο Φεβρουάριο.
Τον Νίκο Αναστόπουλο καλωσόρισαν από πλευράς διοίκησης οι Γιώργος Ράλλης και Κώστας Βεργής, οι οποίοι δεν μίλησαν επίσης για τους λόγους της απομάκρυνσης του Σάκη Τσιώλη από την τεχνική ηγεσία. Ο κ. Βεργής σημείωσε πάντως ότι η πρόσληψη Αναστόπουλου ήταν προσωπική επιλογή του προέδρου Γιώργου Πρασσά.

“Να ευχαριστήσω το μεγαλομέτοχο της ομάδας Γιώργος Πρασσά για την εμπιστοσύνη, καθώς και τον κ., Βέργη, τον κ. Ράλλη και τον κ. Παναγιωτόπουλο” δήλωσε αρχικά ο Αναστόπουλος και σημείωσε: “Ξέρω που έρχομαι. Διαδέχομαι έναν άξιο προπονητή. Δυστυχώς η μοίρα των προπονητών είναι να έρχονται και να φεύγουν. Είναι υψηλοί οι στόχοι που έχει η ομάδα. Η Καλαμάτα έχει στόχο μόνο την άνοδο και για αυτό είμαι εδώ. Δεν είναι της παρούσης να αναφερθώ στους λόγους που έφυγα πέρυσι και δεν χρειάζεται να πούμε κάτι για αυτό”.

Οσον αφορά το ενδεχόμενο ενίσχυσης σημείωσε: “Ξέρω την ομάδα, τους παίκτες και την φιλοσοφία της ομάδας. Το σκεπτικό της διοίκησης είναι αν υπάρξει κάτι καλό να το δούμε.
Να σας θυμίσω ότι η βάση και ο κορμός υπάρχει. Οι προσθήκες που έχουν γίνει είναι ποιοτικές. Είναι καλό το υλικό, δεν είναι μόνο για Β’ εθνική αλλά για παραπάνω”.
Οσον αφορά το ερχόμενο πρωτάθλημα της Super League 2 εκτίμησε ότι οι ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν θα είναι οι Καλαμάτα, Καλλιθέα, Κηφισιά, Παναχαϊκή.
Για το περσινό πρωτάθλημα σημείωσε: “Πίστευα ότι αν δεν γινόταν αυτό με τα δελτία στο ματς με το Λεβαδειακό θα είχαμε πετύχει το στόχο της ανόδου”.
Ο μέτοχος Γιώργος Ράλλης τόνισε πως “στόχος είναι η άνοδος, δεν υπάρχει κάτι άλλο”. Ενώ για την απομάκρυνση Τσιώλη σημείωσε ότι “υπήρχαν κάποια ζητήματα” χωρίς να πει περισσότερα.
Ο κ. Βεργής τόνισε: “Να είναι σιδερένιος ο Αναστοπουλος, πιστεύω ότι στο πρόσωπο του βρήκαμε ένα προπονητή που θα φέρει την άνοδο. Ηταν επιλογή του Πρασσά, μας πήρε τηλέφωνο και μας είπε ότι θα πάρουμε τον Αναστόπουλο. Με λύπησε που έφυγε ο Τσιώλης. Του εύχομαι σε όποια ομάδα πάει να κάνει το έργο που δεν πέτυχε εδώ”.