Σάββατο, 24 Σεπτέμβριος 2022 10:59

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Φιλικό σήμερα με Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Φιλικό σήμερα με Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη

 

Φιλικό με τον ιστορικό Πανιώνιο περιλαμβάνει το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου για την “Μαύρη Θύελλα”...

Η μεσσηνιακή ομάδα θα αναμετρηθεί σήμερα Σάββατο στις 5 το απόγευμα με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.
Ο Πανιώνιος τα δύο τελευταία χρόνια έχει κατρακυλήσει στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, όμως διαθέτει καλή ομάδα, έχει σκοπό να επανέλθει στις μεγαλύτερες κατηγορίες και φυσικά έχει πολύ... βαρύ όνομα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ετσι θα είναι ένα χρήσιμο τεστ για την Καλαμάτα και μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για το Νίκο Αναστόπουλο να δει για πρώτη φορά την ομάδα, στην οποία επανήλθε εδώ και πέντε ημέρες.
Ο 64χρονος τεχνικός επισήμανε πως γνωρίζει τους περισσότερους παίκτες που βρίσκονται και φέτος στο ρόστερ της Καλαμάτας, όμως θέλει μέσα από φιλικά παιχνίδια να μοντάρει την ομάδα και να δουλέψει πάνω στην τακτική που έχει στο μυαλό του.
Ουσιαστικά το σημερινό φιλικό είναι μία πρόβα τζενεράλε της Καλαμάτας για το ματς του κυπέλλου Ελλάδας που θα δώσει την προσεχή Τετάρτη στο Στάδιο με αντίπαλο την Προοδευτική.
Αξίζει να σημειωθεί πως φιλικό με τον Πανιώνιο στην έδρα του είχε δώσει και πέρυσι τον Σεπτέμβριο η Καλαμάτα, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να επικρατεί τότε με 1-0.

Τα εισιτήρια του φιλικού

Για το σημερινό φιλικό εξέδωσε ανακοίνωση η διοίκηση του Πανιωνίου, αναφορικά με τα εισιτήρια. Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Την Καλαμάτα θα υποδεχτεί ο Πανιώνιος το Σάββατο 24/09 στις 17:00 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης σε φιλική αναμέτρηση. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, όπως και σε όλα τα φιλικά θα υπάρξει γενική είσοδος η οποία ορίζεται στα 5 ευρώ. Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24/09 από τις 16:00 από το εκδοτηρίου του Αγίου Ανδρέα.
Κανονικά πρόσβαση στο γήπεδο θα έχουν όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί το διαρκείας τους, επιδεικνύοντας το στην είσοδο της θύρας 5-6 απ’ όπου θα πραγματοποιηθεί και η είσοδος των φιλάθλων που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.
Κανονικά θα λειτουργήσει και η θύρα 3 του σταδίου μας για τις ανάγκες των οπαδών μας.
Παράλληλα, ανοικτό θα βρίσκεται από τις 16:00 το “Panionios Official Store”, στο οποίο θα μπορούν να παραλάβουν τις κάρτες διαρκείας τους όσοι φίλαθλοι έχουν ήδη προαγοράσει καθώς επίσης κι όσοι επιθυμούν θα μπορούν να αποκτήσουν το δικό τους.
Δωρεάν είσοδος στο γήπεδο και την θύρα 4 για τους αθλητές του Πανιωνίου και τους συνοδούς τους με την επίδειξη της κάρτας αθλητή, καθώς και στους μαθητές».