Τρίτη, 16 Σεπτέμβριος 2014 16:39

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Θετική εικόνα στο φιλικό 3-2 επί της ΑΕ Πελλάνας

Γράφτηκε από τον

Φιλικό ματς με μια από τις καλές ομάδες της Α' τοπικής της Λακωνίας, την ΑΕ Πελλάνας, έδωσε την Κυριακή ο Εθνικός στο Μελιγαλά.


Το συγκρότημα του Γιώργου Καλόμαλου είχε καλή παρουσία, δείχνει σημάδια βελτίωσης και οι άνθρωποι της ομάδας αισιοδοξούν για ακόμη καλύτερα πράγματα στην συνέχεια.
Στο προχθεσινό φιλικό επικράτησε με 3-2 χάρη σε γκολ που πέτυχαν οι Μουρούσιας (2) και Πιτσιλής. Ο Εθνικός προηγήθηκε 1-0, οι Λάκωνες πέτυχαν δύο γκολ με τον πρώην παίκτη της Σπάρτης Ντορίν Σπυροπάλι και τον Νικόλαρο και πέρασαν μπροστά με 1-2 αλλά ο Εθνικός γύρισε το ματς και επικράτησε με 3-2.

Ικανοποίηση Καλόμαλου

«Ήταν καλή η εικόνα της ομάδας και δείξαμε αρκετά πράγματα από αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Τα παιδιά μπαίνουν στην φιλοσοφία που θέλουμε και θεωρώ ότι πάμε καλά. Ο στόχος που είχαμε θέσει να πέσει ηλικιακά ο μέσος όρος της ομάδας και να δημιουργήσουμε ένα σύνολο για το μέλλον, αρχίζει να προχωρά», σχολίασε ο τεχνικός του Εθνικού Γιώργος Καλόμαλος για το φιλικό ματς αλλά και την συνέχεια.
Για τον Εθνικό ξεκίνησαν οι Καστριτσέας, Γεωργόπουλος, Θανόπουλος, Πιτσιλής, Κανελλόπουλος, Μουστάκας, Μπαλαλάς, Δικαίος, Μουρούσιας, Καραγιάννης, Λάγιος.
Έπαιξαν και οι Ντούζια, Παπαδόπουλος, Μπινίσκος, Σαραντόπουλος, Αθανασόπουλος.
Η προσοχή πλέον πέφτει στο πρωτάθλημα και στην Κυριακάτικη πρεμιέρα με τον Μεσσηνιακό στο Μελιγαλά. Παυλάκος και Γερμάνης αντιμετωπίζουν μικροτραυματισμούς (για αυτό δεν έπαιξαν στο φιλικό), ωστόσο εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμοι για την Κυριακή.

Η ΑΕ Πελλάνας/Καστορείου

Για την ΑΕ Πελλάνας/Καστορείου του Δημήτρη Πλατάνα ξεκίνησαν οι Μακρής, Κουτρουβέλης, Πιτσούλης, Τσάκωνας, Χριστάκης, Νικόλαρος, Γεωργαντάς, Σπυρόπουλος, Διαμαντής, Σπυροπάλι και Παππάς. Έπαιξαν και οι Σούμπασης, Σίδερης, Π. Νικόλαρος, Μπακούρος, Γκλιάτης, Τσουκανιέρης και Σγούρδας. Απουσίασαν οι Σπ. Τσάκωνας και Γεωργαντάς. Επόμενα φιλικά για την ομάδα της Λακωνίας αύριο Τετάρτη με την Άμιλλα και την Κυριακή με τον Ευρώτα Έλους, ενώ στις 28 του μήνα θα παίξει με τον Ατρόμητο Συκέας για το κύπελλο Λακωνίας.