Τρίτη, 27 Σεπτέμβριος 2022 12:29

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Πλήγμα με Φώτη Παναγόπουλο

Γράφτηκε από τον

Εκτός δράσης για τους επόμενους δύο μήνες θα μείνει ο Φώτης Παναγόπουλος.

Ο έμπειρος επιθετικός έχει πρόβλημα στο γόνατο, όπως έδειξε η μαγνητική και οι γιατροί του συνέστησαν δύο μήνες ξεκούραση.

Η Κυπαρισσία θα στερηθεί έτσι ένα σημαντικό ”όπλο” στη γραμμή κρούσης και οι ιθύνοντες ψάχνουν για επιθετικό προκειμένου να καλυφθεί το κενό με τον σοβαρό τραυματισμό του Παναγόπουλου.

5-1 εκτός τον Ηλειακό Λεχαινών

Από εκεί και πέρα, ο ΑΟΚ έδωσε την Κυριακή εκτός έδρας φιλικό ματς προετοιμασίας με τον Ηλειακό Λεχαινών, που μετέχει στην πρώτη τοπική κατηγορία της Ηλείας. Οι φιλοξενούμενοι ήταν κλάσεις ανώτεροι και επικράτησαν με το ευρύ 5-1 χάρη στα γκολ των Μπακατσέλου (2), Χρ. Μπουτσικάκη, Κωνσταντόπουλου και Κατσιώλη. Η Κυπαρισσία έχει νικήσει ακόμα δυο φορές τον Τέλλο Αγρα, ενώ η μοναδική ήττα στα φιλικά είναι από τον Πανηλειακό, που ετοιμάζεται για τη Γ’ εθνική.
Η τριφυλιακή ομάδα έχει δώσει και δύο επίσημες αναμετρήσεις για το Κύπελλο Μεσσηνίας, κερδίζοντας άνετα Λέικα και Αστέρα Αρφαρών. Το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής ως γνωστόν δεν έχει ξεκινήσει εξαιτίας του Μητρώου και δεν πρόκειται να συμβεί ούτε το προσεχές Σαββατοκύριακο.
Γι’ αυτό και υπάρχουν συζητήσεις με τον Αστέρα Αμαλιάδας για τη διεξαγωγή φιλικού την Κυριακή στην Κυπαρισσία.