Τρίτη, 16 Σεπτέμβριος 2014 21:15

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Πρόβλημα στην επίθεση, νοκ άουτ και ο Σαλαπάτας

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Πρόβλημα στην επίθεση, νοκ άουτ και ο Σαλαπάτας

Με την ψυχολογία σε πολύ καλά επίπεδα ξεκίνησε η προετοιμασία της Καλαμάτας για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τον Βύζαντα Μεγάρων εκτός έδρας.

Η νίκη στην πρεμιέρα με την Κύμη έχει ανεβάσει το ηθικό των παικτών, που ήταν λογικό να έχουν άγχος την Κυριακή αφού βάσει ονόματος και στόχων έπρεπε πάση θυσία να πάρουν το τρίποντο.
Αυτό ήρθε και μάλιστα με ευκολία και πλέον η "Μαύρη Θύελλα" κοιτάζει το παιχνίδι με τον Βύζαντα, τον οποίο έχει παρακολουθήσει
σε ένα φιλικό ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Κουρμπανάς.
Ο Κορίνθιος τεχνικός είδε τα θετικά στοιχεία της ομάδας του με την Κύμη, αλλά παράλληλα εντόπισε και κάποια πράγματα που δεν του άρεσαν. Το πρώτο είναι πως η Καλαμάτα δεν κάνει γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργεί, κάτι που είχε δείξει και στα φιλικά.
Σε αυτό το κομμάτι θα δουλέψει επισταμένα τις επόμενες ημέρες, με σκοπό να έρχεται πιο εύκολα το γκολ και να μην χάνονται τόσες ευκαιρίες όσες χάθηκαν την περασμένη Κυριακή.
Το άσχημο βέβαια είναι πως η τοπική μας ομάδα χάνει έναν ακόμη παίκτη για το επερχόμενο ματς και μάλιστα επιθετικό… Ο σκόρερ με την Κύμη Τέλης Σαλαπάτας υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό και δεν προλαβαίνει τον αγώνα της Κυριακής με τον Βύζαντα. Η σοβαρότητα του τραυματισμού θα φανεί σήμερα, μιας και αν πρόκειται για θλάση ο Σαλαπάτας θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα.
Οπως και να' χει ο Κουρμπανάς πρέπει να καλύψει την Κυριακή και το κενό του Σαλαπάτα, κάτι που δεν είναι εύκολο.
Ο Δημητριάδης μπαίνει σιγά σιγά σε κανονικούς ρυθμούς και θα είναι έτοιμος σε 20 ημέρες, το ίδιο ισχύει και για τον Σκάρομ ενώ αργεί ακόμη η επιστροφή του Αργυρόπουλου.