Παρασκευή, 07 Οκτώβριος 2022 14:43

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Περιμένουν να παίξουν… ποδόσφαιρο

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Περιμένουν να παίξουν… ποδόσφαιρο

 

Δύο εβδομάδες έχουν περάσει από την μέρα που ανακοινώθηκε η αναβολή της πρεμιέρας στην Α’ τοπική και η αναμονή…. συνεχίζεται.

Η ΕΠΟ έχει ως γνωστόν αποφασίσει την αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων της χώρας λόγω του νόμου Αυγενάκη για το Μητρώο και ουδείς είναι σε θέση να αποφανθεί πότε θα κυλήσει και πάλι η μπάλα στο χορτάρι. Στον Πανθουριακό (όπως και σε όλες οι ομάδες) περιμένουν να παίξουν επιτέλους ποδόσφαιρο, καθώς έχει μπει ο Οκτώβριος και οι παίκτες είναι λογικό να έχουν κουραστεί από αυτή την κατάσταση. Επιπλέον προκύπτει και ζήτημα για την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων, καθώς αν καθυστερήσει και άλλο η έναρξη δεν θα “βγαίνουν” οι ημερομηνίες.
Στο αμιγώς αγωνιστικό σκέλος, η εβδομάδα θα ολοκληρωθεί χωρίς φιλικό ματς για τον Πανθουριακό, που έπαιξε για τελευταία φορά την Κυριακή στα Φιλιατρά, γνωρίζοντας την ήττα με 4-1 από την Εράνη. Ο Τάκης Σακελλαρόπουλος βλέπει αρκετούς παίκτες του να απουσιάζουν από την προετοιμασία, είτε λόγω τραυματισμών, είτε λόγω ιώσεων και έτσι κρίθηκε σκόπιμο να μην γίνει φιλικό ματς.