Τρίτη, 11 Οκτώβριος 2022 11:03

Εβαψαν το πούλμαν της Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Στόχος αγνώστων, για μία ακόμα φορά έγινε το Σάββατο στην Αθήνα το πούλμαν της “Μαύρης Θύελλας”.

Συγκεκριμένα την ώρα που το πούλμαν βρισκόταν σταθμευμένο στη Ν. Σμύρνη και η ομάδα δειπνούσε στην περιοχή, μετά το φιλικό με το Φωστήρα στον Ταύρο, άγνωστοι έγραψαν με σπρέι συνθήματα στο πούλμαν. Να σημειωθεί ότι και τον περασμένο Φεβρουάριο, παραμονές του αγώνα με το Αιγάλεω στην Αθήνα, άγνωστοι είχαν γράψει συνθήματα, αλλά και παλαιότερα στο γήπεδο του Ταύρου.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Καλαμάτα με σκόρερ τον Αλέξανδρο Αρναρέλλη νίκησε το Σάββατο με 1-0 το Φωστήρα, παρουσία του Γιώργου Πράσσα που ήρθε μετά από πολύ καιρό στην Ελλάδα.
Ο πρόεδρος της “Μαύρης Θύελλας” είδε για πρώτη φορά φέτος παιχνίδι της Καλαμάτας, έστω και φιλικό και συνομίλησε με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, το τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές.
Εκτός από τη μεγάλη ομάδα, φιλικό έδωσε και η Κ 17 της Καλαμάτας με αντίπαλο τον Αστέρα Αρφαρών στα Αρφαρά (ισοπαλία 1-1).
Το γκολ της Καλαμάτας ήρθε με αυτογκόλ του Μπούρα έπειτα από φάουλ του Χότζα. Ο Μπούρας ήταν ο σκόρερ και του τέρματος των γηπεδούχων. Η αρχική σύνθεση των φιλοξενούμενων: Κουρεντζής, Θεοφιλόπουλος, Μητρόπουλος, Γιακουμής, Παπαδόπουλος, Ντίσα, Τσαούσης, Σπ. Βαρελάς, Κλεφτόγιαννης, Χότζα, Φράγκος. Έπαιξαν και οι: Χιλίαρχος, Μανιάτης, Σαούτης, Π. Βαρελάς, Νίκας, Γκίζας, Καρνάκης, Δελλής.