Δευτέρα, 17 Οκτώβριος 2022 10:11

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Στο τεχνικό τιμ ο Κεράνης, γενικός αρχηγός ο Στέφανος

Γράφτηκε από τον

Ο Φραγκίσκος Κεράνης επέστρεψε στην Καλαμάτα, αυτή τη φορά για την ανδρική ομάδα.

Ο ικανός τεχνικός θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Αναστόπουλου, ο οποίος και τον επέλεξε.
"Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την πρόσληψη του Φραγκίσκου Κεράνη ως βοηθού και άμεσου συνεργάτη του Νίκου Αναστόπουλου. Ο Φραγκίσκος έχει επιτελέσει σημαντικό έργο στις υποδομές και στην Κ20 της Μαύρης Θύελλας και αποτέλεσε προσωπική επιλογή του προπονητή μας, Νίκου Αναστόπουλου. Φραγκίσκο, καλώς επέστρεψες στη "Μαύρη Θύελλα", αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον Κεράνη που έχει εργαστεί τόσο στην Κ 17 της Καλαμάτας,, όσο και στην Κ 20, ενώ ήταν και επικεφαλής προπονητής της ακαδημίας της Καλαμάτας.
Η μεσσηνιακή ομάδα ανακοίνωσε ακόμα ότι ο Εκτορας Στέφανος αναλαμβάνει γενικός αρχηγός της ομάδας. Μια θέση που είχε μείνει κενή μετά την αποχώρηση του Τάσου Χατζηαγγελή.
Ο Στέφανος βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στην ομάδα, βοηθώντας τόσο στα γραφεία της ΠΑΕ, όσο και στο γήπεδο και γνωρίζει καλά την καθημερινότητα του συλλόγου. .
Αγωνιστικά, η "Μαύρη Θύελλα" προετοιμάζεται για το νοκ - άουτ ματς στο Κύπελλο Ελλάδας, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 3 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.
Η ομάδα του Αγρινίου που χθες το βράδυ αντιμετώπισε στην Τρίπολη τον Αστέρα, θα βρίσκεται από σήμερα στη Μεσσηνία και θα προπονηθεί στη Μεσσήνη.