Δευτέρα, 17 Οκτώβριος 2022 16:45

Στην Cosmote TV και τη φετινή σεζόν το Κύπελλο Ελλάδας

Γράφτηκε από τον
Στην Cosmote TV και τη φετινή σεζόν το Κύπελλο Ελλάδας

Σε συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας κατέληξε η ΕΠΟ. Όπως και πέρυσι, τα παιχνίδια της διοργάνωσης θα μεταδίδονται από την Cosmote TV.

Από την Cosmote TV θα προβάλλονται και φέτος τα ματς του Κυπέλλου Ελλάδας.
Η βελτιωμένη πρόταση που κατέθεσε το συνδρομητικό κανάλι (σ.σ. αρχικά προσέφερε 900.000 ευρώ και έφτασε στο 1,2 εκατ. ευρώ) έγινε αποδεκτή από την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ.

Στις αντιρρήσεις που διατυπώθηκαν κατά τη συνεδρίαση απαντήθηκε ότι αν δεν γινόταν άμεσα το deal η προσφορά θα μειωνόταν (εξαιτίας του γεγονότος ότι θα είχαν διεξαχθεί αγώνες με ομάδες της Super League).
Σημειώνεται ότι από το συνολικό ποσό οι 800.000 ευρώ αφορούν στα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης και οι 400.000 ευρώ στα εμπορικά δικαιώματα.
Κατά τ’ άλλα, στη σημερινή συνεδρίαση συζητήθηκε και το θέμα της πρόσκαιρης επανέναρξης των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και αποφασίστηκαν τα εξής:
Α) Ορίστηκε συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής για την Πέμπτη 20.10.2022 με θέμα το ανωτέρω.
Β) Αποφασίστηκε η αποστολή επιστολής στον Υπουργό Επικρατείας, κ. Γεώργιο Γεραπετρίτη σχετικά με την αναγκαιότητα μεταβολών στο υφιστάμενο νομικό καθεστώς του “Μητρώου”, ιδιαίτερα για τα νησιά του Αιγαίου, αλλά και γενικότερα».

Πηγή: www.sport-fm.gr