Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 10:21

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Σε ρυθμούς Παναιτωλικού

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Σε ρυθμούς Παναιτωλικού

Χωρίς άγχος και με στόχο την πρόκριση προσμένει η Καλαμάτα τον Παναιτωλικό στο αυριανό τους ραντεβού για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το νοκ - άουτ ματς θα ξεκινήσει την Τετάρτη στις 3 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cosmote TV (Cosmpote Sport 3HD) που εξασφάλισε και φέτος τα τηλεοπτικά δικαιώματα του θεσμού των εκπλήξεων και θα μεταδώσει 7 συνολικά παιχνίδια για την 5η φάση, όπου μετέχουν 24 ομάδες. Οι 12 που θα καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση θα βρεθούν στους «16» μαζί με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Άρη και Παναθηναϊκό.
Η “Μαύρη Θύελλα” απέκλεισε στην 3η φάση την Προοδευτική (πέρασε χωρίς αγώνα στην 4η φάση) και πλέον καλείται να αφήσει εκτός μια ομάδα που βρίσκεται στην 7η θέση της Super League 1. Σε αυτή την προσπάθεια θα έχει και τη βοήθεια του φίλαθλου κόσμου που αναμένεται να δώσει δυναμικό “παρών”. Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 (βόρεια εξέδρα) και 15 ευρώ (νότια εξέδρα), ενώ η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα γραφεία της ΠΑΕ από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα. Την ημέρα του αγώνα θα διατίθενται στα γκισέ του γηπέδου από τη μία το μεσημέρι. Η ΠΑΕ με ανακοίνωση ενημερώνει τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας πως οφείλουν να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα ταυτοποίησης (ταυτότητα ή διαβατήριο ή την άδεια παραμονής), για την είσοδό τους στον αγώνα και προσθέτει” Για την ομαλή ροή κατά την είσοδο των φιλάθλων μας και για την αποφυγή συνωστισμού παρακαλείστε να προμηθευτείτε έγκαιρα το εισιτήριό σας από τα γραφεία της ΠΑΕ καθημερινά 10.00-17.00”.
Χθες έγιναν γνωστοί και οι ορισμοί των διαιτητών. Ο Περράκης από την Αθήνα θα “σφυρίξει” το Καλαμάτα – Παναιτωλικός με βοηθούς τους Κολλιάκο, επίσης από την Αθήνα και τον Παγουρτζή από τον Πειραιά, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Πουλόπουλος (Πειραιά).

Προπόνηση στη Μεσσήνη ο Παναιτωλικός

Να σημειωθεί ότι ο Παναιτωλικός προπονήθηκε χθες το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης, ενώ θα βρεθεί και σήμερα στο Νησί για την τελευταία προπόνηση πριν από το ματς. Η ομάδα του Αγρινίου αγωνίστηκε την Κυριακή το βράδυ στην Τρίπολη με τον Αστέρα (0-0) και αποφασίστηκε να μην επιστρέψει στη βάση της, αλλά να κατηφορίσει για την Καλαμάτα.
Ο προπονητής Γιάννης Αναστασίου έχει να σκέφτεται και το εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί το Σάββατο και ίσως προβεί σε αλλαγές στην 11άδα με τη “Μαύρη Θύελλα”.