Παρασκευή, 19 Σεπτέμβριος 2014 13:40

Betarades.gr: Δε χάνει η Μπρέντα, νίκη για Γκιμαράες

Γράφτηκε από τον
Betarades.gr: Δε χάνει η Μπρέντα, νίκη για Γκιμαράες

Το τριήμερο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ολοκληρώθηκε με θετικό πρόσημο για τις ελληνικές ομάδες. Ο Ολυμπιακός την Τρίτη κέρδισε με 3-2 την Ατλέτικο Μαδρίτης, ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Πέμπτης συνέτριψε με 6-1 την Ντιναμό Μινσκ, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης πήρε παλικαρίσιο βαθμό στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Μπεσίκτας με 1-1 και μόνο ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε, με 1-2 στο γήπεδό του από την Ντιναμό Μόσχας. Πλέον επιστρέφουμε σε ρυθμούς πρωταθλημάτων και το κουπόνι της Παρασκευής αποτελεί το καλύτερο «ζέσταμα» πριν από τα… σπουδαία, που έρχονται το Σαββατοκύριακο.

 

 

Προβάδισμα η Μπρέντα

Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά από την Ολλανδία και θα πάμε με το «Χ2» σε απόδοση 1.90 στον αγώνα Βίλεμ – Μπρέντα. Τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε το περασμένο Σάββατο η Βίλεμ που με σπουδαία τακτική αντεπίθεσης και αρκετή δόση τύχης, νίκησε με 2-1 εκτός έδρας της Φέγενορντ σ’ ένα ματς που δεχόταν μεγάλη πίεση, αλλά η αντίπαλός της δεν κατάφερε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες σε γκολ. Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται στο ξεκίνημα της χρονιάς και η Μπρέντα που αν εξαιρέσει κανείς τη συντριβή της με 6-1 στην έδρα της Αϊντχόφεν, έχει πάρει ισοπαλία 1-1 απ’ την Τβέντε, ενώ τις δύο τελευταίες αγωνιστικές επικράτησε με 3-1 της κυπελλούχου Τσβόλε και 1-0 εκτός έδρας της νεοφώτιστης Ντόρντρεχτ. Έχει παρουσιάσει μεγάλη αμυντική βελτίωση και έχει βρει τον τρόπο να σκοράρει και στα πέντε παιχνίδια της, κάτι που της έχει πλασάρει στην έβδομη θέση της βαθμολογίας. Θα παραταχθεί κόντρα στη Βίλεμ με το κλασικό 4-3-3 και θεωρούμε ότι μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της αντιπάλου της και να επιβεβαιώσει το στοίχημα που προτείνουμε.

 

Στηρίζουμε Γκιμαράες

Συνεχίζουμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 2.00 στην αναμέτρηση Γκιμαράες – Πάκος Φερέιρα για το πορτογαλικό πρωτάθλημα. Μετά από τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας επί των Ζιλ Βιθέντε (3-1 εκτός έδρας), Πενιαφέλ (3-0 εντός έδρας) και Μπελενένσες (3-0 εκτός έδρας) η Γκιμαράες αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της με αντίπαλο την Πόρτο, σε μία αναμέτρηση στην οποία είχε πολλά παράπονα από τη διαιτηρία. Η Πάκος Φερέιρα, από την άλλη, την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στο 1-1 στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Ζιλ Βιθέντε και μετά από τέσσερις αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει ισάριθμους βαθμούς, μετρώντας μία νίκη, μία ισοπαλίας και δύο ήττες και ο «Άσσος» της Γκιμαράες έχει υψηλές πιθανότητες επαλήθευσης.

 

Over στο Κάρπι

 Επόμενη πρόταση, το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.15 στον αγώνα Κάρπι – Τραπάνι για τη Β’ Ιταλίας. Τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας ποδοσφαίρου της Ιταλίας θα κυνηγήσει στην αποψινή αναμέτρηση με αντίπαλο την Τραπάνι η Κάρπι. Το συγκρότημα του Φαμπρίτσιο Καστόρι μετράει μέχρι στιγμής μία νίκη (4-2 επί της Βαρέζε εντός έδρας) και δύο ισοπαλίες (1-1 κόντρα στις Λιβόρνο και Κροτόνε εντός έδρας). Από την άλλη, δύο σερί νίκες με το ίδιο σκορ (2-1) έχεις στις τελευταίες ισάριθμες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας της Ιταλίας η Τραπάνι. Παράλληλα, το Over 2.5 γκολ επιβεβαιώθηκε στις τέσσερις από τις πέντε τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις Κάρπι της για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ιταλίας, ενώ το Οver 2.5, επίσης, επαληθεύτηκε στα τρία από τα πέντε τελευταία ματς της Τραπάνι στη Serie B.

 

Κερδίζει απ’ το ημίχρονο η Μπραν

Τελευταία επιλογή από τη Νορβηγία και το «1 ημίχρονο/1 τελικό» σε απόδοση 2.20 στο ματς Μπραν – Σάντνες. Συγκλονιστική ήταν η Μπραν το περασμένο Σάββατο συντρίβοντας με 4-1 εκτός έδρας την πρωταθλήτρια Στρόμσγκοντσετ και έστειλε μήνυμα προς τις αντιπάλους της σχετικά με την υπόθεση παραμονή. Έτσι κατάφερε να βγει και απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού και είναι πλέον στο +1 απ’ τη Χάουγκεσουντ, ενώ έχει «χρυσή» ευκαιρία για νίκη απόψε κόντρα στην ουραγό και «καταδικασμένη» Σάντνες. Η μικρή βελτίωση που παρουσίασε τον τελευταίο μήνα η Σάντνσες, στον αντίποδα παίρνοντας τέσσερις ισοπαλίες δεν είχε συνέχεια και η εντός έδρας ήττα με 2-0 απ’ τη Σάρπσμποργκ την έφερε ακόμα πιο κοντά στον υποβιβασμό. Παραμένει έντεκα αγωνιστικές χωρίς νίκη και είναι στην τελευταία θέση και στο -7 απ’ τη θέση που οδηγεί τουλάχιστον στα μπαράζ, όμως με την εικόνα που παρουσιάζει θεωρείται πολύ δύσκολο, αν όχι ακατόρθωτο, να ανατρέψει την κατάσταση, επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι, αλλά και για τα παιχνίδια στα πρωταθλήματα της Πολωνίας, της Ρουμανίας, της Βουλγαρίας, της Τσεχίας και της Κροατίας και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.