Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022 20:39

Π.Α.Σ. ΡΑΧΗ: Παραιτήθηκε ο Γεωργιόπουλος

Γράφτηκε από τον
Π.Α.Σ. ΡΑΧΗ: Παραιτήθηκε ο Γεωργιόπουλος

Σε αναζήτηση προπονητής βρίσκεται ο Π.Α.Σ. Ράχη, καθώς ο Μιχάλης Γεωργιόπουλος υπέβαλλε την παραίτησή του, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Ο Γεωργιόπουλος θα παραμείνει πάντως στην ομάδα, προσφέροντας από διοικητικό πόστο.

Η εξέλιξη αυτή ήρθε λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα της Α’ τοπικής, όπου οι νεοφώτιστοι θα υποδεχτούν το Σάββατο τη δυνατή ομάδα της Κυπαρισσίας.
Η ανακοίνωση της Ράχης για το “διαζύγιο” με τον νεαρό προπονητή αναφέρει: “Παρελθόν ο Μιχάλης Γεωργιόπουλος. Το Δ.Σ. του Π.Α.Σ. ΡΑΧΗ ενημερώνει πως ο μέχρι πρότινος προπονητής της ομάδας, Μιχάλης Γεωργιόπουλος υπέβαλλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία για προσωπικούς λόγους, με την διοίκηση του συλλόγου να την κάνει αποδεκτή σεβόμενη την επιθυμία του. Τον ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη προσφορά του και του ευχόμαστε πρωτίστως υγεία και κάθε επαγγελματική επιτυχία. Τονίζεται ό,τι ο κ. Γεωργιόπουλος θα παραμείνει κοντά στην ομάδα, προσφέροντας τις υπηρεσίες του από διοικητικό πόστο, όντας ένας από τους ιδρυτές του συλλόγου μας.
Τέλος, η διοίκηση του Π.Α.Σ. ΡΑΧΗ βρίσκεται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του και το θέμα αναμένεται να τελειώσει άμεσα ενόψει της επικείμενης έναρξης του πρωταθλήματος της Α' τοπικής”.