Τρίτη, 25 Οκτώβριος 2022 12:43

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Ολα δείχνουν 6 ομίλους και σέντρα 13 Νοεμβρίου

Γράφτηκε από τον

Με έξι ομίλους αντί για τέσσερις θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, όπως προέκυψε από την τηλεδιάσκεψη που είχαν την Κυριακή οι άνθρωποι της ΕΠΟ με τους εκπροσώπους των ομάδων.

Ο Α.Ο. Διαβολιτσίου εκπροσωπήθηκε στην τηλεδιάσκεψη από τον πρόεδρό του Γιάννη Κωνσταντάρα, που είναι όπως και η πλειοψηφία υπέρ των 6 ομίλων, με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα έχει καθυστερήσει να ξεκινήσει και δεν μπορούν οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές να παίζουν δύο φορές την εβδομάδα. Διότι με 4 ομίλους θα είναι περισσότερα τα παιχνίδια και θα χρειαστούν εμβόλιμες αγωνιστικές.
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, Αγγελος Δανιήλ,εισηγήθηκε τη δημιουργία έξι ομίλων για τελευταία φορά φέτος και πρόσθεσε ότι πρόθεση της Ομοσπονδίας είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 13 Νοεμβρίου. Πλέον αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις αναφορικά και με την ημερομηνία της κλήρωσης.

Φιλικό με Καλαμάτα ο ΑΟΔ

Αγωνιστικά, ο ΑΟΔ έδωσε την Κυριακή ένα ακόμα φιλικό ματς στη Βαλύρα με την Κυπαρισσία (1-1), ενώ το προσεχές Σάββατο θα αντιμετωπίσει στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης την Καλαμάτα, στο πιο δυνατό τεστ της προετοιμασίας.