Δευτέρα, 31 Οκτώβριος 2022 18:24

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 0-0: Σημαντικός βαθμός για τους νεοφώτιστους (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Δεν είχε πολλές συγκινήσεις το σαββατιάτικο ματς στο γήπεδο των Γαργαλιάνων, ανάμεσα στον Τέλλο Αγρα και τον Ηρακλή Καλαμάτας...

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως τέρματα (0-0), με τις φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες να είναι λιγοστές.
Ο βαθμός σαφώς και είναι ικανοποιητικός για την καλαματιανή ομάδα, που επέστρεψε φέτος στην πρώτη κατηγορία μετά από αρκετά χρόνια και στηρίζεται στα δικά της παιδιά, δίχως πολλές μεταγραφές.
Από την άλλη ο Τέλλος Αγρας ήθελε να ξεκινήσει με νίκη το πρωτάθλημα, όμως αρκέστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας και θα προσπαθήσει να πάρει τους δύο αυτούς βαθμούς, σε εκτός έδρας παιχνίδια.
Στο 15’ ο Τ. Τσόπελας εκτέλεσε το φάουλ, ο Καπράλος απέκρουσε και ο Βελλησάρης πήρε την κεφαλιά, με τους αμυντικούς να διώχνουν πριν τη γραμμή.

Στο 35’ ύστερα από κόρνερ του Σούλα, αμαρκάριστος ο Σωτηρόπουλος πήρε την κεφαλιά, όμως ήταν άστοχος.
Στο δεύτερο μέρος η πιο σπουδαία ευκαιρία ήταν για λογαριασμό των φιλοξενούμενων όταν στο 65’ ο Φύκουρας έπιασε το σουτ με τον Σαρρή να αποκρούει και την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι.
Στο 90’ η ομάδα του Δημήτρη Λίτσα θα μπορούσε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ όταν μετά από σέντρα του Καραχάλιου ο Σωτηρόπουλος έπιασε την κεφαλιά που έφυγε άουτ.
Το ματς σφύριξε ο Πλακογιάννης και βοηθοί ήταν η Ρηγοπούλου και ο Σταυρόπουλος.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Σαρρής, Καραχάλιος, Μπακοδήμας, Βελλησάρης, Κωνσταντόπουλος (85’ Βενετσανάκος), Θ. Τσόπελας, Λάζαρης (65’ Μπακάκης), Ρουσσιάς, Σούλα, Σωτηρόπουλος, Τ. Τσόπελας (85’ Σερέτης).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Καπράλος, Τρακάκης, Μαγκλάρας, Γ. Παπαδέας, Λύρας, Βλαχάκης, Κωνσταντόπουλος, Μιχαλόπουλος (88’ Κρέπης), Γκρίτζαλης (80’ Καλογερόπουλος), Βαϊτσης, Δαρσακλής.

Φωτό: gargalianoionline.gr