Πέμπτη, 03 Νοέμβριος 2022 12:40

ΕΡΑΝΗ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 1-1: Ολα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο

Γράφτηκε από τον

Δύο από τις καλύτερες ομάδες της Α’ τοπικής, η Εράνη (φωτό) και η Κυπαρισσία αντάμωσαν χθες το μεσημέρι στα Φιλιατρά για το τριφυλιακό ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής, που δεν ανέδειξε όμως νικητή.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 61’ με τον Γκεβόρι, αλλά στο 73’ ο Π. Μπουτσικάκης με πέναλτι που αμφισβήτησαν έντονα οι Φιλιατρινοί, ισοφάρισε στο τελικό 1-1. Ετσι ο ΑΟΚ συνεχίζει αήττητος, αλλά και χωρίς νίκη, καθώς και στην πρεμιέρα μοιράστηκε τους βαθμούς με τη Ράχη, επίσης εκτός έδρας.
Η Εράνη νίκησε άνετα στην πρεμιέρα την Ομόνοια στο γήπεδο “Γ. Λουκαρέας” και με τη χθεσινή ισοπαλία έφθασε τους 4 βαθμούς. Την Κυριακή η Εράνη θα παίξει πάλι στο γήπεδό της με αντίπαλο την Α.Ε. Αβίας, ενώ η Κυπαρισσία θα δώσει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Πανθουριακό.
Το ματς διαιτήτευσε ο Καυκάς με βοηθούς τους Αράπη και Γεωργαντά.
ΕΡΑNH: Κουμπαρούλης, Τσόπελας, Μπινιώρης, Γκότσης, Πέππας, Χάρμπας, Γκεβόρι, Κρίσταγκ (56’ Γεωργιόπουλος) Κόλλιας (46’ Πλακάς), Βασιλόπουλος, Μπάρκας.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Δασκαλόπουλος, Ανδρουτσής, Δ. Γεωργιόπουλος, Μιτρόφ (78’ Ντιόπ), Π. Μπουτσικάκης, Δημάκης, Μπακατσέλος (92’ Κύρκο), Σπυρόπουλος, Χ. Μπουτσικάκης, Κωνσταντόπουλος (90’ Ζαφείρης), Κατσιώλης.