Πέμπτη, 03 Νοέμβριος 2022 15:07

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 1-0: Πρώτο τρίποντο με Βλαχόπουλο

Γράφτηκε από τον

 

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής πανηγύρισε χθες το Καλό Νερό που επιβλήθηκε με 1-0 του Τέλλου Αγρα στο γήπεδο της Κυπαρισσίας.


Πρόκειται για το ίδιο σκορ με το ματς κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων στο Κύπελλο πριν από ενάμιση μήνα!
Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με αρκετές απουσίες, με σημαντικότερη αυτή του Λουίζου Σπυρόπουλου που χθες υποβλήθηκε σε επέμβαση στο μηνίσκο και θα μείνει εκτός δράσης για ενάμιση μήνα. Ακόμη έλειπαν οι τιμωρημένοι Γαργαρώνης και Βλάμης.
Παρόλα αυτά στο πρώτο μέρος η ομάδα του Τάκη Παναγόπουλου ήταν ανώτερη και έχασε ευκαιρίες με τους Βλαχόπουλο, Κυριακούλη και Διονυσόπουλου, με την τελευταία να είναι κλασική.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου με τον Κυριακούλη να βγάζει τη σέντρα και τον Βλαχόπουλο με σουτ από τη μικρή περιοχή να γράφει το 1-0.
Η ομάδα των Γαργαλιάνων, που έμεινε στον ένα βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές, ανέβηκε στη συνέχεια και ζήτησε πέναλτι στο 70’ όταν μετά από σουτ του Σούλα η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Αριδά.
Το Καλό Νερό είχε την ευκαιρία να τελειώσει το ματς στις αντεπιθέσεις, χάνοντας ευκαιρίες με τους Μητρόπουλο και Διονυσόπουλο.
Ο Τέλλος Αγρας έχασε μοναδική ευκαιρία να πάρει τον βαθμό στο 93’ όταν μετά από σέντρα του Θ. Τσόπελα, ο Σωτηρόπουλος πήρε την κεφαλιά που έφυγε λίγο άουτ.
Το ματς σφύριξε ο Ψηλοπαναγιώτης, με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Πανόπουλο.
ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Κυριακόπουλος, Κυριακούλης, Οικονομόπουλος, Πράνταλος, Νικολόπουλος, Ναστάτος, Αριδάς, Βλαχόπουλος, Μητρόπουλος, Διονυσόπουλος, Γκεοργκίεφ.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Σαρρής, Μπακάκης, Θ. Τσόπελας, Μπακαδήμας, Κωνσταντόπουλος, Λάζαρης (75’ Βενετσανάκος), Τ. Τσόπελας (82’ Νικολόπουλος), Σωτηρόπουλος, Ρουσσιάς, Σερέτης (60’ Βελλησάρης), Σούλα.