Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 18:22

Ολυμπιακός: Αποθέωση από 5.000 οπαδούς εν όψει Λεωφόρου!

Γράφτηκε από τον
Ολυμπιακός: Αποθέωση από 5.000 οπαδούς εν όψει Λεωφόρου!

Περισσότεροι από 5.000 φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο αθλητικό κέντρο της ομάδας για να στηρίξουν ψυχολογικά τους παίκτες του Μίτσελ ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής (6/11) στη Λεωφόρο.

Περισσότεροι από 5.000 φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν την Παρασκευή το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο των "ερυθρόλευκων" για να δουν από κοντά την προπόνηση της ομάδας ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή και να "ντοπάρουν" τους παίκτες του Μίτσελ ενόψει της αναμέτρησης της Λεωφόρου.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού δημιούργησαν μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που παρέπεμπε σε συνθήκες αγώνα και ζήτησαν με συνθήματα τόσο το διπλό στην Λεωφόρο όσο και το πρωτάθλημα από την αγαπημένη τους ομάδα.

Στον Ρέντη ουσιαστικά έγινε πανζουρλισμός από την παρουσία του κόσμου και μάλιστα έκλεισαν και οι πόρτες καθώς δεν χωρούσε άλλος κόσμος.

Την ώρα που οι παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν την εμφάνιση τους για την έναρξη της προπόνησης που ήταν να ξεκινήσει στις 18:00 οι φίλοι των "ερυθρόλευκων" έκαναν τη νύχτα-μέρα με δεκάδες φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν μπορούσαν να πιστέψουν όσα έβλεπαν ενώ χειροκρότησαν και οι ίδιοι τον κόσμο για την παρουσία του στο προπονητικό κέντρο των "ερυθρολεύκων".

Πηγή: www.sport24.gr