Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 20:22

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Παρουσίασε εμφανίσεις και χορηγούς, πανέτοιμη για την πρεμιέρα (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Παρουσίασε εμφανίσεις και χορηγούς, πανέτοιμη για την πρεμιέρα (φωτό)

Λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα της Super League 2 η Καλαμάτα παρουσίασε σήμερα το βράδυ στο ξενοδοχείο Elite City Resort τις εμφανίσεις και τους χορηγούς για τη σεζόν 2022-23.

Ο υπεύθυνος Ιωακείμ Παπαδόπουλος παρουσίασε τους χορηγούς και μίλησαν εκπρόσωποι ορισμένων χορηγών, ενώ χαιρετισμό απεύθυναν ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Τσουκαλάς και ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Βασίλης Σπηλιώτης.
Ακολούθησε η Media Day, όπου μίλησαν από τη διοίκηση οι Γιώργος Ράλλης και Κώστας Βεργής, ενώ διαβάστηκε και μήνυμα του προέδρου Γιώργου Πρασσά. Κοινό σημείο αναφοράς η προσδοκία για άνοδο μετά από 23 ολόκληρα χρόνια στην πρώτη εθνική κατηγορία.

Ο προπονητής Νίκος Αναστόπουλος είπε ότι έχουν έρθει καλοί παίκτες και με το βασικό κορμό που υπάρχει εδώ και τρία χρόνια, ξεκάθαρος στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σε ερώτηση της “Ε” αν αγχώνει την Καλαμάτα ότι όλοι την θεωρούν φαβορί και ποιές ομάδες μπορούν να αμφισβητήσουν τα πρωτεία της, απάντησε “δεν νομίζω πως θα υπάρξει πρόβλημα. Είναι έμπειροι παίκτες, έχουν βιώσει την πίεση του πρωταθλητισμού και το έδειξαν και πέρυσι. Καλλιθέα, Κηφισιά, Απόλλων και Παναχαϊκή είναι ομάδες που έχουν στόχο το πρωτάθλημα, εμάς όμως δεν μας ενδιαφέρει αυτό".
Εκ μέρους των παικτών ο Ανδρέας Τάτος επισήμανε πως στόχος είναι η άνοδος και μία καλή πορεία στο Κύπελλο και ελπίζουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο.